NavMenu

Objavljen poziv za dostavljanje pisma o zainteresovanosti za strateško partnerstvo sa RTB "Bor"

Izvor: Tanjug Petak, 11.07.2008. 10:48
Komentari
Podeli

Agencija za privatizaciju objavila je danas (11. jul 2008. godine) poziv za dostavljanje pisama o zainteresovanosti renomiranih proizvođača i prerađivača za strateško partnerstvo u vezi sa privatizacijom Rudarsko-topioničarskog basena "Bor".

Svi zainteresovni strateški partneri imaju rok do 30. septembra da dostave pismo o zainteresovanosti za partnerstvo.

Pravo na prijavu, kao i na posetu "sobi sa podacima" Agencije, gde se nalazi dokumentacija o poslovanju i imovini preduzeće iz Bora, imaće učesnici koji se bave proizvodnjom i preradom bakra i koji su ispunili uslov da su u prethodnoj poslovnoj godini ostvarili proizvodnju bakra u koncentratu veću od 80.000 tona i/ili katodnog bakra veću od 100.000 tona.

Kako je navedeno u pozivu objavljenom na sajtu Agencije, cilj postupka je da privuče strateške investitore, koji su u mogućnosti da obezbede proizvodni i menadžment know-haw, investiranje u tehnologiju i zaštitu životne sredine, kao i prustup lokalnim i izvoznim tržištima.

Ceo postupak pratiće savetnik Agencije za privatizaciju, konzorcijum konsultantskih kuća "UniCredit Markets & Investments Banking", "Deloitte" i "Harissons Solicitors".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

06.05.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia ima planove za širenje poslovanja na kineskom tržištu

Krajem godine, Air Serbia će proširiti svoje poslovanje na kineskom tržištu, koristeći prilike nastale oživljavanjem odlaznog turizma iz jedne od najjačih svetskih ekonomija nakon pandemije kovida, napisao je Džejms Hogan, bivši izvršni direktor Etihada. - Značaj novih linija od Beograda do Šangaja i Guangdžoua ne može se potceniti ako se ima u vidu očekivanje da će 130 miliona građana Kine putovati u inostranstvo tokom 2024.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.