NavMenu

Milan Dragić novi direktor Bisnode za južno tržište

Izvor: eKapija Petak, 02.06.2017. 10:39
Komentari
Podeli
Milan DragićMilan Dragić
Milan Dragić preuzeo je od 1. juna rukovodstvo kompanije Bisnode za južno tržište, koje obuhvata teritoriju Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Albanije. Novi direktor ima više od 25 godina iskustva u slovenačkim i međunarodnim preduzećima, a dosadašnja dugogodišnja direktorka - Maria Anselmi, preuzima ulogu direktora operativne izvrsnosti u Bisnode AB grupi, navedeno je u saopštenju Bisnode.

- Uveren sam da ćemo na polju pametnih rešenja (Smart Data) i dalje igrati ključnu ulogu i našim proizvodima pružati podršku kroz povećanje uspešnosti poslovanja i razvoja tržišta poslovnih informacija. Praksa pokazuje da preduzeća koja koriste podatke i analitička rešenja rastu brže, sigurnije i postižu veću profitabilnost, što je jako značajno za kompanije kako u Sloveniji i Srbiji, tako i u regionu – izjavio je Dragić prilikom preuzimanja nove funkcije.

Dragić je menadžer s dugogodišnjim iskustvom u poslovnom upravljanju u velikim međunarodnim IT preduzećima na tržištima srednje i istočne Evrope. U periodu od 13 godina koje je proveo u Microsoftu, poslednja funkcija koju je obavljao bila je direktor poslovnih rešenja za područje srednje i istočne Europe, a bio je odgovoran za transformaciju 15 regionalnih organizacija s ciljem povećanja efikasnosti i bolje pokrivenosti tržišta. Po povratku u Sloveniju, pridružio se kompaniji Agito u ulozi rukovodioca poslovnog razvoja. Nakon dve i po godine, prihvatio je poziv kompanija SAP Slovenija i preuzeo vođenje preduzeća s 32 zaposlenih, navedeno je u saopštenju Bisnode.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.05.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Obezbeđen novac za gradnju novog objekta Kliničkog centra u Kragujevcu

Za Klinički centar Kragujevac, kako je rekao mandatar za sastav nove Vlade Miloš Vučević, obezbeđena su sredstva iz budžeta države. Dodao je da je 22. marta ove godine dobijena građevinska dozvola za izgradnju novog objekta na površini od 24.500 metara kvadratnih. - Vrednost investicije za izgradnju je 45,1 mil EUR, a planira se da novi objekat ima 351 postelju i osam operacionih sala. Početak radova na novom objektu je planiran za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.