NavMenu

"Opisi zanimanja" - nova usluga sajta poslovi.infostud.com

Izvor: eKapija Sreda, 18.06.2008. 09:46
Komentari
Podeli

Sajt poslovi.infostud.com nedavno je pokrenuo novi odeljak- Opisi zanimanja, namenjen svima koji žele da konkurišu za neki posao, pripreme se za intervju ili su primljeni na novo radno mesto, a nisu sigurni šta taj posao podrazumeva. Nova rubrika pruža detaljno objašnjenje preko 100 najčešćih zanimanja, prevod naziva zanimanja sa engleskog na srpski jezik, popis najčešćih dužnosti i odgovornosti, poželjne osobine i kvalifikacije za njegovo obavljanje, kao i mogućnosti zapošljavanja u Srbiji. Cilj rubrike Opisi zanimanja na sajtu poslovi.infostud.com je bolje informisanje posetilaca o detaljima različitih zanimanja kao i pravcima u kojima je potrebno usavršavati se zarad dobijanja željenog posla.

Na adresi http://poslovi.infostud.com/info/opisi-zanimanja/index.php, recimo, može se saznati ko je Key Account Manager, šta je njegovo zaduženje i koje kvalifikacije mora da poseduje, šta radi Brand manager i po čemu se on razlikuje od PR managera. Na istom mestu moguće je proveriti čime se bavi Merchandiser a šta je zaduženje Portfolio menadžera, ko je dobar poslovni sekretar ili ko se krije iza uspešnog HoReCa menadžera, navedeno je u saopštenju Infostuda.

Informacije o traženim kvalifikacijama i mogućnostima zapošljavanja kreirane su na osnovu informacija iz oglasa za posao, učestalosti njihovog raspisivanja na sajtu poslovi.infostud.com i odzivom kandidata na njih.

Inače, sajt www.poslovi.infostud.com najposećeniji je sajt za zapošljavanje u zemlji i sa više od 3200 klijenata, zauzima dominantnu poziciju na domaćem tržištu. Jedini je specijalizovani sajt iz Srbije i okruženja koji je član Međunarodne asocijacije sajtova za zapošljvanje (International Association Employment Web Sites- IAEWS). Partner je Nacionalne službe zapošljavanja i portala posao.ba i moj-posao.net, najvećih portala za zapošljavanje i regrutaciju iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.