NavMenu

Produžen javni poziv za upravljački tim RTB Bor - Novi rok za slanje ponuda ističe krajem maja 2017.

Izvor: RTS Četvrtak, 27.04.2017. 15:45
Komentari
Podeli
(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Javni poziv za izbor profesionalog poslovodstva za savetovanje i upravljanje Rudarsko-topioničarskim basenom Bor ističe 28. aprila a biće produžen za još mesec dana, tako da se ponude mogu slati do kraja maja.

Ministar privrede Goran Knežević potvdio je za RTS da zainteresovanih ima i da se rok produžava na zahtev ponuđača.

Upravljački tim rukovodio bi borskim gigantom do pronalaska strateškog partnera. Dokumentacija koju na javnom pozivu treba da dostavi budući Upravljački tim za RTB Bor je obimna – od strategije razvoja, planova poslovanja, prodaje, do mera koje će se uskladiti sa Unapred pripremljenim planom reorganizacije, po kome preduzeće posluje od novembra prošle godine.

- Naša želja je da pre svega angažujemo neki profesionalni menadžment za početak, a druga stvar je da se uz taj profesionalni menadžmet, kada se stanje stabilizuje, da praktično nademo strateškog partnera jer Boru su potrebne velike investicije - rekao je ministar privrede Goran Knežević.

Zainteresovani u ponudi za upravljanje i savetovanje u svim delovima RTB Bor moraju predložiti najmanje 10 direktora, a plan je da Upravljački tim u Rudasko-topioničarski basen Bor uđe do leta.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.