NavMenu

Proglašeni dobitnici priznanja Moj izbor za 2017. - Plazma keks i Nestle Adriatic najomiljeniji u Srbiji

Izvor: eKapija Sreda, 12.04.2017. 09:08
Komentari
Podeli
(Foto: sondem/shutterstock.com)
Priznanja Moj izbor, za najbolje domaće proizvode i brendove po mišljenju potrošača, dodeljena su u utorak, 11. aprila 2017. godine, u Svečanoj sali Skupštine Beograda, u organizaciji Udruženja Moja Srbija i Privredne komore Beograda i uz podršku Grada Beograda.

Titulu Najomiljeniji domaći proizvod poneo je Plazma keks kompanije Bambi, dok je zvanje Najomiljeniji proizvođač u Srbiji dobila kompanija Nestle Adriatic.

Nagrade Moj izbor dobili su Zlatiborac u kategoriji Meso i mesne prerađevine, Dijamant ulje u kategoriji Ulje, prilozi i prelivi, Začin C u kategoriji Supe, brašno i dodaci jelima, Ždrepčeva krv u kategoriji Vino, Zaječarsko pivo u kategoriji Pivo, Merix u kategoriji Kozmetika i sredstva za higijenu, Nectar Family u kategoriji Bezalkoholni napici, Legend u kategoriji Odeća, obuća i proizvodi od tekstila, Plazma keks u kategoriji Slatkiši, MTS Telekom Srbija u kategoriji Računari i telekomunikacije, Maxi u kategoriji Trgovina, Simpo u kategoriji Nameštaj, Radio S u kategoriji Radio stanice i Blic u kategoriji Dnevne novine.

Priznanje Moj izbor dodeljuje se sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvaliteta robe i usluga u Srbiji i prepoznatljivo je po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača.

Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi. Izuzetno, za ovo priznanje se mogu nominovati i strani proizvodi i brendovi, ukoliko poslovanje njihovih kompanija odlikuju značajne investicije u Srbiji, visoka društvena odgovornost i slično.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.