NavMenu

Sandra Vojnović i Nikola Vuletić novi članovi Izvršnog odbora UniCredit banke

Izvor: eKapija Utorak, 11.04.2017. 14:22
Komentari
Podeli
U prvom kvartalu 2017. godine Izvršni odbor UniCredit banke Srbija je proširen sa dva nova člana, Sandrom Vojnović, odgovornom za Sektor strategije i finansija, i Nikolom Vuletićem, odgovornim za Sektora poslovanja sa stanovnišvom.

Sandra Vojnović je svoju bankarsku karijeru započela 2004. godine kao analitičarka kreditne sposobnosti klijenata iz Sektora poslovanja sa stanovništvom, da bi je 2005. godine nastavila radeći na TAMP projektu USAID-a usmerenom na reformu poreskog sistema u Republici Srpskoj. UniCredit banci u Banja Luci se pridružuje 2006. godine kao analitičarka u okviru Odeljenja planiranja i kontrole.

Za direktorku ovog odeljenja biva imenovana 2008. godine, da bi 2013. bila unapređena na poziciju direktorke Sektora finansija. Sandra Vojnović poseduje diplomu iz Finansijskog menadžmenta Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banja Luci.

Nikola Vuletić je svoju profesionalnu karijeru započeo 2003. godine u UniCredit banci, odnosno u tadašnjoj Eximbanci, na poziciji saradnika za poslove sa stanovništvom i malom privredom. Naredne godine preuzima istu poziciju u okviru Sektora za poslove sa privredom, da bi nakon spajanja HVB banke i Eximbanke preuzeo funkciju finansijskog analitičara. Dalju karijeru nastavlja u Odeljenju za rad sa velikim i međunarodnim kompanijama, da bi 2007. bio unapređen u direktora Odeljenja za poslovanje sa srednjim preduzećima.

Nakon dve godine imenovan je za direktora Direkcije za komercijalne poslove u okviru Sektora poslovanja sa stanovništvom, nakon čega, 2012. godine preuzima funkciju direktora Sektora poslovanja sa stanovništvom. Nikola je završio Ekonomski fakultet, smer Međunarodni menadžment.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.