NavMenu

Pet letova nedeljno sa Aerodroma "Konstantin Veliki" do Crne Gore

Izvor: Tanjug Utorak, 27.05.2008. 12:58
Komentari
Podeli

Direktor Aerodroma "Konstantin Veliki" Radisav Radojković izjavio je da će tokom letnje sezone iz Niša do crnogorskog mora biti uvedeno pet letova nedeljno.

- Do mora će se leteti, počev od 20. juna, dva puta - petkom avionima JAT i "Montenegro airlines", srpski prevoznik leteće po jednom subotom i nedeljom, a crnogorski ponedeljkom - precizirao je Radojković.

Cena povratne karte iznosiće od 7.500 do 10.000 dinara, naveo je on i dodao da će ovakav red letenja važiti do prve polovine septembra.

Sa niškog aerodroma JAT već leti dva puta do Ciriha, kazao je Radojković i dodao da je u najavi linija Niš-Diseldorf, ali da je neizvesno kada bi ona mogla biti uvedena.

Rukovodstvo niškog aerodroma očekuje da će za projekte aerodroma biti novca iz Nacionalnog investicionog plana posle rekapitulacije ulaganja u prvoj polovini ove godine i prerspodele tih sredstava.

U niškoj vazdušnoj luci očekuju da će uskoro srpsko nebo biti slobodno za letove zainteresovanih stranih kompanije, sa čim se saglasio i JAT.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.