NavMenu

Konferencija TIL 2017 okupila više od 400 učesnika iz oblasti transporta i logistike

Izvor: eKapija Četvrtak, 06.04.2017. 14:46
Komentari
Podeli
(Foto: Rasica/shutterstock.com)
U Beogradu je u sredu (5. aprila 2017. godine) održana četvrta konferencija Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2017, u organizaciji kompanije Mass Media International i pod institucionalnim pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Konferenciji je prisustvovalo više od 400 učesnika među kojima su bili: visoki predstavnici relevantnih državnih institucija i strukovnih udruženja, međunarodni stručnjaci za oblast održivog razvoja i poslovanja, donosioci odluka vodećih kompanija iz oblasti špedicije, logistike i drumskog, železničkog, avio i vodnog saobraćaja, predstavnici finansijskih institucija, medija i drugih najznačajnijih učesnika na tržištu transporta i logistike.

U fokusu konferencijeje svakako bio poslovni interes učesnika, koji su u toku jednog dana kroz nekoliko paralelnih celina (plenarni deo, B2B sastanci, okrugli stolovi) imali priliku da u skladu sa prioritetnim interesima privrede, privrednika i struke, svojim znanjem i praktičnim iskustvom podstaknu nove inicijative i poslovne prilike, postave smernice za unapređenje tržišta kroz umrežavanje, usklađivanje posebnih i zajedničkih interesa.

TIL 2017 je tradicionalno završen svečanom dodelom nagrada Brand Leader Award.

Lider ženskog preduzetništva u oblasti transporta i logistike u regionu Jugoistočne Evrope je gospođa Ljiljana Karaklajić, direktorka kompanije D Express d.o.o.

Dobitnici nagrada su i Aerodrom Nikola Tesla, 123 cargo Dacodasoft, Adriatic Gate Container Terminal, Zagrebtrans, AGIT - Agencija za integralni transport, DHL Freight, DHL International Beograd, Ball Packaging Europe Belgrade, Aerodromi Crne Gore AD, AD Port of Adria - Bar (Global Ports Holding), T.P.G. Logistika, Luka Koper, Standard Logistic, Volvo Group Trucks, Transfera, Alti Logistika, Centrosinergija, M&I Systems, Co.


Za poseban doprinos u edukaciji i unapređenju bezbednosti u saobraćaju nagrađeni su Auto moto savez Srbije AMSS i Nacionalna vozačka akademija NAVAK, navodi se u saopštenju organizatora.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Finansije

Kompanija Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus želi da kupi 17% u Addiko banci

Kompanija srpskog biznismena Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus Ltd. želi da kupi manjinski deo u Addiko banci, čije je sedište u Beču, i koja se specijalizovala za "retail" bankarstvo. Kostić nastoji da uveća svoj udeo na bankarskom tržištu Evrope, piše Bloomberg. Agri Europe je tražio da otkupi udeo od oko 17% u Addiko banci preko javne ponude za preuzimanje akcija, pokazuju podaci iz ponude u koju je Bloomberg imao uvid. S druge

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.