NavMenu

Prvi međunarodni INAT Summit 2017 od 20. do 23. aprila u Beogradu

Izvor: eKapija Četvrtak, 06.04.2017. 10:00
Komentari
Podeli
Prva međunarodna IT konferencija INAT (Innovation Attitude) Summit biće održana od 20. do 23. aprila u Beogradu, a cilj je osnaživanje i podsticanje IT stučnjaka i studenata, da aktivno koriste inovacije u svom poslu.

Kako je saopštio organizator, Innovation Attitude Centre, osim IT stručnjaka i studenata konferencija nastoji da privuče i menadžere IT kompanija, kao i preduzetnike i pokretače tehnoloških startapa.

Program se sastoji od tri glavna događaja: predavanja 21. aprila u Pozorištu na Terazijama, dodele INAT nagrada za najinovativnije pojedince i preduzeća 21. aprila uveče u Domu Narodne skupštine Srbije (aplikacije otvorene do 10. aprila) i radionica koje će biti održane 22. aprila u Privrednoj komori Srbije.

Zasad je potvrđeno učešće 24 predavača, od čega je čak 70% iz inostranstva. Teme su aktuelne i raznovrsne, a govornici na INAT Summit-u će predstaviti svoja rešenja, otkrića i trendove iz: virtuelne i proširene stvarnosti, big data, digitalnog content marketinga, Internet of Things, web dizajna, crowdfunding-a, veštačke inteligencije, IT inovacija u turizmu i urbanom planiranju...

Među predavačima su: Thomas Bjorge, NLP trener Momentum Strategies iz Švedske, Ed Leon Klinger, osnivač Flock-a, Steve Woody, autor knjige bestselera Plan Your Website, Lazar Džamić, kreativni strateg, Milovan Jovičić, softverski developer i direktor Alpha design i drugi.


Kotizacije za konferenciju za studente iznose od 4.900 dinara, a postoji i popust za grupne posete.

INAT Summit su podržali Vip mobile, Nordeus, Britansko-srpska privredna komora, ambasade Izraela, Slovenije, Kanade i SAD. Pokrovitelji konferencije su takođe Privredna komora Srbije, Grad Beograd i Narodna skupstina Republike Srbije.

Kako se dodaje, nakon INAT Summit-a u planu je i IT mentorski program, koji je otvoren za sve učesnike na konferenciji.

Za više informacija pogledajte zvanični sajt konferencije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.