NavMenu

Nekretnine u Srbiji-Novi talas ulaganja podstiče privredu - Predstavljamo vam novi Tematski bilten eKapije

Izvor: eKapija Utorak, 04.04.2017. 12:01
Komentari
Podeli
Poslovni portal eKapija objavio je danas Tematski bilten: Nekretnine u Srbiji - Novi talas ulaganja podstiče privredu. U novom tematskom biltenu pročitajte:

1. Koje nove procedure, zakone i pravilnike u oblasti izgradnje i nekretnina će u narednom periodu doneti država?
2. Zašto su kancelarijski prostori, šoping centri i ritejl parkovi u fokusu investitora?
3. Koje novine donosi Zakon o stanovanju?
4. Koje nove lokacije će Grad Beograd ponuditi investitorima?
5. Kakva je ponuda stanova? Kako će se kretati cene?

Ova pitanja postavili smo predstavnicima Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, privrednih komora, investitorima, konsultantima i projektantima.

Donosimo vam intervju sa jednim od najvećih investitora, kompanijom GTC. Milica Nestorović, lizing menadžerka u GTC-u, ekskluzivno za eKapiju najavljuje novi projekat Green Heart. Dragan Radulović, generalni direktor konsultantske kuće CBRE, donosi nam kvalitetnu analizu prilika na tržištu nekretnina i predstavlja nekoliko izuzetno atraktivnih projekata u Beogradu.

U fokusu su nam projekti Skyline, Ada Mall, Green Heart i Voždove kapije.

Mia Zečević, partner u kompaniji Novastan, daje detaljnu analizu ritejl projekata u Srbiji, generalni direktor BIG CEE Srbija Robert Jahov govori o investicijama te kompanije i budućim planovima. I kompanije Zepter Real Estate najavljuje velike projekte i saradnju sa internacionalnim kompanijama. Sanja Baštić iz kompanije Danos analizira tržište kancelarijskog prostora. Još jedan investitor - RC Reinvest, govori o ritejl parkovima koje gradi u Srbiji, ali otkriva da ima planove i za druge sektore nekretnina. O tome kako domaće projektantske kuće mogu kvalitetno da odgovore na zahteve inostranih investirora, govori Đorđe Bajilo iz DBA Novi Sad.

Zaokružen proces izgradnje, koji čini dokumentacija, projektovanje, građevinski materijal, finansiranje i gradnja, obuhvaćen je u jednom projektu Lafarge Kuće. O fasiliti menadžmentu govori kompanija First Facility.

Kako su kvalitetan građevinski materijal i oprema svakako od izuzetne važnosti, u ovom izdanju vam predstavljamo Velux, Baumit i Alu Koenig Stahl.

Advokatska kuća Janković, Popović, Mitić daje savete kako organizovati kondominijum – zgradu u kojoj će stanarima biti pruženo mnogo više od pukog stana i u kojoj će stanari imati na raspolaganju širok spektar dodatnih mogućnosti i usluga.

Predstavljamo vam i modele FIDIC ugovora. Pogledajte i stambene objekte od kojih svaki ima interesantne detalje - Paunov breg, stambenu zgradu u Zrmanjskoj na Banovom brdu, pametnu zgradu Centar 5 u Šapcu i naselje Sunnyville u Višnjičkoj banji.

Ako ste u potrazi za nekretninom ili prodajete svoju, možete poseti i sajt nekretnine.rs.

Celokupan sadržaj biltena možete pogledati OVDE.

Pozivamo vas da i vi budete deo tematskih biltena: predstavite svoj rad i usluge koje nudite na tržištu, planove za naredni period, dajte svoj osvrt o temi i dodatno pojačate svoju vidljivost kod čitalaca našeg portala.

PDF izdanje Tematskog biltena možete preuzeti OVDE.

Budite u toku! Ne propustite Tematske biltene eKapije. Najavljujemo infrastrukturu i ekologiju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.