NavMenu

Uručene nagrade "Privredni pobednik" - Nada Momirović poslovna žena godine, a Radomir Živanić poslovni čovek godine

Izvor: Biznis Četvrtak, 22.05.2008. 20:32
Komentari
Podeli

Godišnje nagrade Privredne komore Beograda "Privredni pobednik" za 2007. uručene su Beogradskom sajmu, Beogradskim elektranama, kompanijama ABS Holdings, FTO, European group, Interkomercu i Univerzal banci.

Privredne komora grada je za poslovnu ženu godine proglasila Nadu Momirović, vlasnicu preduzeća "Mona", a za poslovnog čoveka godine Radomira Živanića, vlasnika kompanije "Verano".

Dobitnici nagrada su i preduzeća Duga, Galenika, Jugohemija, Savremena, Soko Štark, Saga, Energoprojekt, Imlek, kao i Hotel M, Progres, Sava Centar, ComTrade, Marbo, Verica Rakočević, Željko Mitrović i drugi.

Nagrada "Privredni pobednik" dodeljuje se najuspešnijim privrednim subjektima, preduzetnicima i pojedincima, koji su svojim radom ostvarili izuzetne rezultate u privređivanju i unapredili privredu Beograda, a time i privredu Srbije.

Nagrada PKB dodeljuje se više od dve decenije, od 1985. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina

CLS: Gde je projekat mosta kod Ade Huje?

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je još u decembru 2019. dobila idejni projekat mosta na Adi Huji, koji je sa PDV-om plaćen oko 735.000 EUR, ali do današnjeg dana ništa nije urađeno, izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik. - Da su nadležni odmah raspisali tender za izradu Projekta za građevinsku dozvolu i počeli sa prikupljenjem i drugih dozvola i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.