NavMenu

Zlatna nagrada na festivalu Dubai Lynx Awards za aplikaciju srpske i egipatske firme

Izvor: eKapija Utorak, 14.03.2017. 12:54
Komentari
Podeli
Miloš TanasijevićMiloš Tanasijević
Veb aplikacija Ghaneely, koju je razvila beogradska firma TailorMade Production u saradnji sa egipatskom advertajzing agencijom FP7, osvojila je zlatnu nagradu na prestižnom Dubai Lynx festivalu. Ovo je najznačajniji festival kreativne industrije na Bliskom istoku, na kome su predstavljeni radovi iz svih zemalja Bliskog istoka i Severne Afrike.

Nagrada je dodeljena u kategoriji Media/Upotreba društvenih mreža, navodi se u saopštenju TailorMade Production.

Kreativna ideja je delo agencije FP7, koja je nosilac licence McCann Erickson za Bliski Istok, dok je za dizajn i produkciju bio zadužen beogradski TailorMade.

Ova kampanja je služila promociji aplikacije namenjene za streaming muzike i rađena je za egipatskog telekom operatera Orange.

Promo aplikacija je interaktivna, a korisnici mogu da izaberu muzički žanr dok gledaju video spot.

- Prema kreativnoj ideji našeg partnera, izazov je bio uklopiti video spot sa različitim muzičkim temama i žanrovima. Upravo to čini ovu aplikaciju zanimljivom i drugačijom, jer je sve fantastično sinhronizovano, tako da se ples uklapa sa bilo kojom pesmom koju izaberete. Eksperimentisali smo sa dosta muzičkih pravaca, ali je ipak odlučeno da idemo sa lokalnom muzikom. Kampanja je dostigla viralni uspeh, korisnici su čak kreirali svoje sadržaje na osnovu ovog spota i delili na društvenim mrežama - kaže direktor digitala u TailorMade Produkciji Miloš Tanasijević.


Sajt i aplikacija su se na društvenim mrežama proširili preko noći i postali jedna od najzanimljivijih stvari za šerovanje. Ghaneely aplikacija je za nekoliko meseci imala više od 20 miliona pregleda na društvenim mrežama.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.