NavMenu

Termovent širi proizvodni program čistih soba - PKS obećala podršku u osvajanju izvoznih tržišta

Izvor: eKapija Četvrtak, 02.03.2017. 14:42
Komentari
Podeli
Kompanija Termovent, prateći zahteve evropskog i tržišta Ruske Federacije, uvela je novine u proizvodni program čistih soba.

- Reč je o jednom potpuno novom proizvodu, proširen je prozvodni program sa modularnim sistemom panela za izradu čistih soba, za koji očekujemo dobar plasman i pozicioniranje na tržištu EU, Rusije i drugih zemalja - rekao je generalni direktor Termovent komerca Dušan Perović.

On je istakao podršku Privredne komore Srbije, posebno u nastupu na sajamskim manifestacijama u svetu i osvajanju novih tržišta.

Marko Čadež, predsednik PKS, rekao je prilikom posete toj kompaniji iz Kladova da će Komora snažno podržati jačanje izvoznih poslova uspešnih domaćih kompanija kakva je Termovent komerc.

- Ne postoje poslovni forumi i međunarodni skupovi na kojima ne ističemo uspešan primer poslovanja kompanije Termovent, o čemu svedoče i novi dogovoreni poslovi i ugovori u proteklih nekoliko dana za tržišta Rusije i Evropske unije - rekao je predsednik PKS.

Kupci, kako je istakao, prepoznaju kvalitet ove konkurentne kompanije i lako sklapaju nove poslovne aranžmane. O uspehu kompanije najbolje svedoči podatak da su sklopljeni ugovori popunili proizvodne kapacitete za prva dva kvartala ove godine.

Takođe je ukazao na značaj daljeg rasta kompanije, proširenje proizvodnog programa i kapaciteta Termoventa, kao i zapošljavanje novih radnika.

Kompanija Termovent je osnovana 1993. godine. Počela je sa radom kao mašinska radionica, čija je osnovna delatnost bila proizvodnja klima komora i izvođenje instalacija grejanja, hlađenja i klimatizacije.

Termovent je danas partner kompanijama kao što su - Purna Pharmaceuticals, Delpharm, Dishman Netherlands, Tube Souples, Zoetis, Bilthoven Bilogicals, Hemofarm, Actavis, Bionika Pharmaceuticals, Wellpharma Medical Solutions. Izvozi na tržišta Belgije, Holandije, Francuske, Austrije, Rumunije i Makedonije, Ruske Federacije, UAE, Saudijske Arabije, Iraka i Indije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.