NavMenu

Royal hoteli na Sajmu turizma u Beogradu

Izvor: eKapija Sreda, 01.03.2017. 12:32
Komentari
Podeli
Royal hoteli, Royal Spa – Banja Koviljača i Royal Drina Mali Zvornik, predstavili su svoju ponudu na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu, od 23. do 26. marta.

Royal hoteli su izlagali na štandu u Hali 1, zajedno sa Kontikijem, najvećim turoperatorom u Srbiji.

Na ovogodišnjem Sajmu, osim aktuelnih paketa za Dan žena, kao i velnes paketa, predstavili su i ponudu aktivnog turizma (vožnja džipovima, drinska regata, ribolov, paraglajding). Takođe, posetioci sajma su se upoznali upoznali i sa novom atrakcijom Banje Koviljače – vozićem koji ide kroz jedan od najlepših parkova u Srbiji.


Royal hoteli predstavili su se i na štandovima Turističke organizacije Loznice i Turističke organizacije Mali Zvornik, u Hali 4

Iz Royal hotela podsećaju da za sve posetioce i dalje važi poseban sajamski popust, koji mogu da iskoriste za sve uplate do 3. marta 2017. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Dosad najveće istraživanje AI: Tri posla koja sigurno gube bitku sa veštačkom inteligencijom

Jedna od aktuelnijih i traženijih tema poslednjih godinu dana je veštačka inteligencija i njen uticaj na tržište rada. Mnogo je objavljenih analiza o tome ko je na prvoj liniji stradanja i koga će AI zameniti, koja će se nova zanimanja izroditi, koliko će ljudi izgubiti svoju profesiju i svoj posao. Svima je već jasno da je u toku eksplozija alata za generativnu veštačku inteligenciju. Komentara je nebrojeno – od procena ’Ne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.