NavMenu

METRO Cash&Carry predstavio asortiman ugostiteljske opreme i najnovije trendove u kulinarstvu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 27.02.2017. 10:02
Komentari
Podeli
Mnogobrojni posetioci uživali su u prezentacijamaMnogobrojni posetioci uživali su u prezentacijama
Na ovogodišnjem Sajmu HoReCa opreme, u okviru Međunarodnog sajma turizma i ugostiteljstva u Beogradu, kompanija METRO Cash&Carry predstavila je deo iz svog širokog asortimana hrane i ugostiteljske opreme. Uz izlaganja noviteta u asortimanu, METRO je u okviru ekskluzivnih kulinarskih demonstracija predstavio i najnovije trendove u gastronomiji.

Za vreme sajma, METRO Cash&Carry je demonstrirao pripremu i serviranje hrane, koje su prikazali eminentni kuvari iz različitih krajeva sveta: Italije, Holandije, Hong Konga, Hrvatske, kao i najbolji mladi kuvari Srbije. Svi posetioci METRO štanda bili su u prilici da se uvere zašto ekskluzivni azijski, italijanski, tradicionalni i drugi asortimani izdvajaju ovaj veleprodajni lanac u svetu kulinarstva.

Iz kompanije METRO podsetili su kupce da će do kraja marta u svim distributivnim centrima biti odobren specijalni popust.


- METRO Cash&Carry Srbija stalnim unapređivanjem ponude utiče na poboljšanje poslovanja svojih klijenata, a jedinstveni METRO Horeca centar, koji je posvećen obuci profesionalaca, na dnevnom nivou nudi potpuno besplatan know how u oblasti kulinarstva i ugostiteljstva - dodaju u ovoj kompaniji.

METRO u Srbiji posluje više od decenije, sa 20.000 zadovoljnih Horeca klijenata.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.