NavMenu

Glavne nagrade u igri Uzmi račun i pobedi šest stanova u Beogradu - Nagradni fond vredan 135,34 miliona dinara

Izvor: Tanjug Ponedeljak, 20.02.2017. 15:55
Komentari
Podeli
(Foto: Ivana Vuksa)
Vlada Srbije usvojila je danas pravila nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a među glavnim nagradama je šest stanova u Beogradu.

- Nagradni fond u kojem su 742 nagrade u vrednosti je od 135,34 miliona dinara - rekla je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić i navela da će jedan od stanova koji je u nagradnom fondu biti na lokaciji Beograd na vodi, drugi u naselju Stepa Stepanović, a četiri su u naselju Braće Jerković.

Novac za nagradni fond obezbeđen je iz republičkog budžeta, oko 114,7 miliona dinara, a delom od NALED-a, iz donacija privrede oko 20,7 miliona dinara. U tom fondu je i 50 automobila fiat 500L, tri putovanja za dve osobe u Njujork i pet putovanja u Pariz i karte za Rolan Garos.

Učesnici mogu osvojiti i letovanje u Grčkoj, odmor na Staroj planini, odmor na Zlatiboru, ali i tehničku robu kao što su laptopovi, frižideri, mobilni telefoni, televizori, veš mašine, mašine za sudove, mikrotalasne pećnice.

Izvlačenje nagrada u igri "Uzmi račun i pobedi" u kojoj se šalju fiskalni računi, biće 11, 18, 23. i 31. marta. Računi mogu da se pošalju do 30. marta u ponoć.

Ana Brnabić kaže da je plan da do kraja godine bude održan još jedan krug nagradne igre. Ona je podsetila da je do sada stiglo 1,2 miliona koverti, što znači da su građani od početka februara poslali 12 miliona računa, ukupne vrednosti od 800 miliona dinara.


- U budžet se slilo 1 mil EUR poreza za 20 dana - rekla je ona.

Prema njenim rečima, Srbija zbog sive ekonomije gubi 3 mlrd EUR godišnje, odnosno oko 8 mil EUR dnevno.

Slanje računa počelo 1. februara i uslov je da se prikupi 10 računa ili slipova, čija je vrednost najmanje 100 dinara. Broj koverata koje građani mogu da preuzmu ograničen je na tri dnevno. Računi se dostavljaju u kovertama koje su besplatne i mogu da se preuzmu u svim filijalama Pošte Srbije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.