NavMenu

Početak izgradnje šoping mola Promenada u Novom Sadu krajem marta 2017.

Izvor: eKapija Utorak, 07.02.2017. 15:53
Komentari
Podeli
Radovi na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara, kod Spensa u Novom Sadu, trebalo bi da počnu do kraja marta, potvrđeno je u kompaniji NEPI. Na toj parceli biće sagrađen šoping mol Promenada, koji bi prve kupce trebalo da dobije do kraja 2018. godine.

Urbanistički projekat je odobren, a očekuju se i ostale neophodne dozvole, navode predstavnici investitora.

- Početak radova uslovljen je dobijanjem dozvola. U proceduri smo izdavanja lokacijskih uslova, te očekujemo da će radovi krenuti po planu, odnosno krajem marta 2017. - pojašnjava za eKapiju Nemanja Savčić iz kompanije NEPI.

U novi tržni centar biće uloženo više od 60 mil EUR, a u njemu bi posao moglo da dobije oko 1.500 Novosađana. Projekat je prilagođen uslovima, koje su tražili urbanisti, a priprema se i tender za izvođače radova.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

Firma Toplica Green Energy planira gradnju solarne elektrane kod Kuršumlije

Opština Kuršumlija objavila je javni poziv za prezentaciju urbanističkog projekta za potrebe urbanističko-arhitektonske razrade lokacije solarne elektrane Vrševac 1. Investitor je kompanija Toplica Green Energy doo iz Kuršumlije. Ukupna površina parcele koja je obuhvaćena projektom iznosi 13.649,22 m², koja je, kako se navodi, poljoprivredno zemljište - pašnjak 5. klase, u privatnoj svojini investitora, na kome ne postoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.