NavMenu

Završen "Moto Bike Expo" u Novom Sadu - za četiri sajamska dana prodato više od 500 motocikala

Izvor: eKapija Ponedeljak, 21.04.2008. 13:14
Komentari
Podeli

Izuzetna prodaja dvotočkaša, premijerne promocije motocikala, tribine o bezbednosti saobraćaja, predstavljanje bajkera, akrobatske vožnje motociklista obeležili su ovogodišnji "Moto Bike Expo – Novi Sad" , na kojem je 40 izlagača privuklo pažnju oko 18.000 posetilaca.

- Izlagači na 3. međunarodnom sajmu motocikala, bicikala i prateće opreme "Moto Bike Expo - Novi Sad" izuzetno su zadovoljni nastupom, kako zbog posećenosti, tako i zbog poslovnosti, odnosno prodaje i sklopljenih ugovora. Naime, za četiri sajamska dana prodato je više od 500 motocikala, skutera i bicikala, a pravi efekti poslovnosti videće se tek posle Sajma – izjavio je menadžer projekta Miroslav Radišić.

Samostalni stručni saradnik za odnose s javnošću Novosadskog sajma Boris Nadlukač saopštio je da je u premijerno organizovanom Izboru za motocikl Sajma "Moto Bike Expo – Novi Sad", u konkurenciji 17 modela, prema mišljenju posetilaca, to laskavo priznanje poneo motocikl "YZF-R1", proizvođača "Yamaha".

Prema broju glasova, drugo mesto zauzeo je "Suzuki" model "GSXR 600K8", a treće "BMW R 1200 GS adventure".

Treći međunarodni sajam "Moto Bike Expo – Novi Sad", osim najnovijih modela motocikala i bicikala, protekao je u znaku stručnih tribina na kojima je bilo reči o poboljšanju kontrole i povećanju bezbednost biciklista i motociklista u saobraćaju.

Generalni sponzor Sajma "Moto Bike Expo – Novi Sad", NLB Continental banka je tokom Sajma posetiocima ponudila i poseban dinarski kredit za kupovinu dvotočkaša, koji su bili izloženi u ponudi izlagača Sajma.

Najsrećnijem posetiocu 3. međunarodnog sajma motocikala, bicikala i prateće opreme "Moto Bike Expo – Novi Sad" na Novosadskom sajmu pripao je skuter "srpint max sport edition" od 50 kubika.

Dar Novosadskog sajma i generalnog uvoznika i distributera skutera "sprint", novosadske firme "Massetehnic", otišao je u ruke Džona Fajfrića iz Berkasova kod Šida. Osim skutera, na poklon je dobio i kacigu i kofer. Ukupna vrednost poklona je oko 1.000 EUR.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.