NavMenu

Republički geodetski zavod traži konsultanta za izradu korporativne strategije i biznis plan - Rok za prijavu 20. januar 2017.

Izvor: eKapija Ponedeljak, 09.01.2017. 15:55
Komentari
Podeli
Republički geodetski zavod planira razvoj petogodišnje korporativne strategije i dvogodišnjeg biznis plana u okviru projekta upravljanja nekretninama koji finansira Svetska banka.

Deo sredstava iz ovog projekta RGZ namerava da utroši na konsultantske usluge, pa je raspisan tender za konsultante prilikom razvoja strategije i biznis plana.

Krajnji cilj konsultovanja je razvoj i predstavljanje jasne i sažete petogodišnje korporativne strategije i dvogodišnjeg poslovnog plana Republičkog geodetskog zavoda, pripremljenog uz aktivno učešće unutrašnje uprave i spoljnih akcionara RGZ-a, da bi se osigurao sistem koji je finansijski samoodrživ i orijentisan na pružanje usluga. Korporativna strategija takođe bi trebalo da uključi listu potreba za razvijanje informaciono-komunikacionih tehnologija, kao i predlog petogodišnjeg plana za održivi model IT sektora.

Konsultant bi u okviru izrade petogodišnje korporativne strategije i dvogodišnjeg biznis plana trebalo da izradi i detaljan radni i akcioni plan za izvršenje pojedinačnih zadataka, kao i izveštaj o institucionalnoj, pravnoj i finansijskoj, kao i ICT proceni sa relevantnim preporukama.

Rok za obavljanje konsultantskih usluga je šest meseci, a jedan od glavnih kriterijuma prilikom izbora konsultanta biće - više od sedam godina širokog iskustva na polju analize poslovanja, institucionalnih reformi/organizacionog razvoja, razvoja politike poslovanja, strateškog i poslovnog planiranja. Iskustvo u istočnoevropskim zemljama i Srbiji smatraće se prednošću.


Jedinica za upravljanje projektom Republičkog geodetskog zavoda poziva konsultantske firme koje zadovoljavaju navedene uslove da izraze zainteresovanost za pružanje ovih usluga, a rok za prijavu je 20. januar 2017. godine do 12 časova.

Više detalja i kriterijume za učešće na tenderu pogledajte OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.