NavMenu

Grundfos traži nove radnike za fabriku u Inđiji - IGB Automotive zaposlio 2.100 ljudi, konkursi stalno otvoreni

Izvor: Dnevnik Četvrtak, 29.12.2016. 15:50
Komentari
Podeli
Fabrika IGB Automotive u InđijiFabrika IGB Automotive u Inđiji
Dva strana investitora u inđijskoj opštini trenutno traže radnike. Najveći danski proizvođač pumpi Grundfos raspisao je konkurs za 30 novih radnika u proizvodnji u Inđiji.

Traže se radnici za poslove sklapanja i pakovanja proizvoda na automatizovanoj proizvodnoj liniji, obezbeđenje nivoa kvaliteta rada i proizvoda, transport paleta gotovih proizvoda, odnošenje gotovih paleta, praćenje i rad po propisima o bezbednosti i zaštiti živote sredine, predlaganje poboljšanja rada ili procesa u proizvodnji, kao i radnici za snabdevanje linije na osnovu proizvodnog naloga, prijem i skladištenje kompletnih proizvoda sa linije, utovar i istovar kamiona.

Kandidati treba da imaju treći ili četvrti stepen stručne spreme, a poželjno je i da imaju radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima.

Ova kompanija je u septembru organizovala Sajam zapošljavanja u Kulturnom centru Inđije, a odziv je bio veliki, sa nekoliko stotina prijava. Već tada je najavljeno da će danska firma na kraju godine tražiti dodatne radnike u proizvodnji, tehničkom odeljenju i magacinu.

Inače, proizvodnja u novoj fabrici u Inđiji počela je 2012, trenutno je zaposleno 448 radnika, a sa samo tri meseca ove godine posao je dobilo 70 radnika.

Zbog proširenja proizvodnih kapaciteta nove radnike traži i IGB Automotive iz Inđije, nemačka kompanija koja je jedna od najznačajnijih grinfild investicija u Srbiji i istovremeno odličan primer uspešnog i produktivnog poslovanja. Ona trenutno u Inđiji zapošljava 2.100 radnika, što je više od planiranog broja za kraj ove godine.

No, i pored toga što je u protekla tri meseca zaposlila više od 300 radnika, ova kompanija i dalje prima prijave za prijem novih radnika. Proizvodni radnici mogu prijave slati e-mailom ili ih predavati na prijavnici kompanije.

- Kompanija je u prethodnom periodu održala četiri Dana karijere i to u Novoj Pazovi, Irigu, Inđiji i Sremskim Karlovcima. Raspisane radne pozicije u proizvodnom pogonu naišle su na veliko interesovanje u sve četiri opštine. U Irigu, Novoj Pazovi i Inđiji je bilo po 150 prijava, a u Sremskim Karlovcima 100. Uprkos završetku Dana karijere, zainteresovani za posao u našoj kompaniji i dalje mogu slati svoje biografije, jer potrebe za dobrim radnicima uvek ima – kažu u toj kompaniji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.