NavMenu

U prodaji novih 228 stanova u Beogradu na vodi - Završetak izgradnje objekta BW Vista planiran za početak 2019. godine

Izvor: eKapija Sreda, 07.12.2016. 15:48
Komentari
Podeli
BW VistaBW Vista
Kompanija Belgrade Waterfront oglasila je prodaju stanova u novoj zgradi BW Vista. Kako se navodi u saopštenju, u zgradi visokoj 82 metra sa 23 sprata biće 228 stanova. Uz dvosobne, trosobne i četvorosobne, prvi put u ponudi Belgrade Waterfronta nalaze se i studio apartmani, pa veličina stanova počinje već od 30 metara kvadratnih.

Svi stanovi imaju terase, a sa većine se pruža pogled na Savu, impresivnu Kulu Beograd ili na park.

Zgrada će se nalaziti u centru projekta Beograd na vodi, u blizini Sava Promenade, Parka Beograd, BW Residences i BW Galerije. U okviru BW Vista zgrade nalaziće se kafei i prodavnice, okruženi uređenim vrtovima sa pogledom ka unutrašnjem dvorištu, kao i obdanište i dečije igralište.

Postavljanje šipova počeće do kraja nedelje, a izvođač fundiranja je domaća građevinska kompanija Novkol. Uporedo sa radovima na zgradi, počeće i izgradnja javnih površina, kao i radovi na infrastrukturi za BW Vistu, a primopredaja zgrade planirana je za prvu polovinu 2019. godine.

Pored zgrada BW Residences i BW Vista, prva faza Belgrade Waterfronta, koja će biti završena u prvoj polovini 2020. godine, uključuje hotel The St. Regis Belgrade, smešten u Kuli Beograd, kao i tržni centar BW Galerija.

- Zadovoljni smo što se realizacija projekta ove veličine odvija tako brzo. Pre nešto više od godinu dana imali smo prvi prodajni događaj za BW Residences, a ova zgrada je već dostigla visinu od deset spratova. Sa novom prodajom, lokalnom stanovništvu nudimo i priliku da kupe kvalitetne stanove po povoljnoj ceni, sa odličnim pogledom, u srcu Beograda na vodi - rekao je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfronta.

Prodajni dan biće u petak, 16. decembra od 10 sati u Belgrade Waterfront Galeriji, a zainteresovani mogu da se prijave na web sajtu kompanije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.