NavMenu

Pošiljke i preko mobilne aplikacije - DHL Srbija razvila inovativno rešenje za plaćanje usluga

Izvor: eKapija Sreda, 07.12.2016. 15:40
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: cybrain/shutterstock.com)Ilustracija
Kompanija DHL predstavila je inovativno softversko rešenje mDHL za plaćanje pošiljki preko mobilnog telefona na svečanosti koja je u utorak (6. decembra 2016. godine) organizovana povodom 25 godina poslovanja ove kompanije u Srbiji.

Tom prilikom kompaniji je uručena i plaketa Privredne komore Srbije (PKS) za uspešno poslovanja u našoj zemlji.

Aplikacija mDHL rezultat je strateške saradnje DHL Srbija i domaće IT kompanije Execom. DHL Kako je navedeno u saopštenju PKS, DHL Srbija prva je u grupaciji DHL u svetu koja je razvila ovakav sistem za plaćanje usluga, što predstavlja još jednu u nizu potvrda usmerenosti kompanije ka inovacijama i razvoju.

Zahvalivši se PKS na plaketi, direktor DHL Srbija Darko Babić izrazio je zadovoljstvo do sada ostvarenim, ali i najavio da će kompanija DHL Srbija u godinama koje dolaze nastojati da bude još bolja i efikasnija.

- Mnogo uloženog rada, energije i prilagođavanja, izrazita posvećenost poslu i viziji uspeha kompanije DHL Srbija, bili su neophodni kako bismo uspešno poslovali i razvijali se. Danas, četvrt veka kasnije, DHL Srbija najbolja je kompanija unutar DHL Grupe, u svojoj kategoriji, u čitavoj Evropi - izjavio je Babić.


Generalni menadžer PKS Milan Vranić rekao je da je sve što je DHL Srbija postigla istovremeno potvrda da Srbija ima privredni ambijent i poslovno okruženje koji omogućavaju uspeh tržišno orijentisanim kompanijama. DHL tako potvrđuje da u Srbiji postoji kvalitetan i stručan kadar, obrazovani mladi ljudi koji govore jezike, vladaju tehničko-tehnološkim znanjima, kao i profesionalan menadžment, dodaje Vranić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.