NavMenu

Raspisan tender za izgradnju pasarele kod Beton hale (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 01.12.2016. 15:54
Komentari
Podeli

(Foto: CIP)
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je tender za izgradnju pasarele od Velikog stepenišnog silaza do Savskog keja, kod Beton hale.

Rok za dostavljanje ponuda je 30. decembar. Predviđena je izgradnja konstrukcija, postavljanje rasvete, ugradnja liftova, pejzažno uređenje zelenih površina, kao i tehničke usluge.

Pasarela se sastoji iz tri dela - mosta koji povezuje Kalemegdan i parking na Beton hali, vijugave rampe za silazak na Savsko šetalište i skulpture u kojoj se nalazi lift.

Ove godine CIP je donirao projekat buduće pešačke pasarele, nakon što je korigovao raniji projekat britanskog vajara Ričarda Dikona i Mrđana Bajića.

Fotogalerija
Pasarela Kalemegdan
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.