NavMenu

Debata o integrisanim komunikacijama 10. oktobra u Ušće Shopping Centru

Izvor: eKapija Sreda, 05.10.2016. 09:22
Komentari
Podeli
U susret festivalu "Kaktus 2016", Marketing mreža organizovaće 10. oktobra u Cineplexxu u Ušće Shopping Centru debatu pod nazivom "Keepin’ it 360°!".

Cilj ovog događaja je zagrevanje pred festival kroz razgovor o važnosti i budućnosti integrisanih komunikacija u Srbiji. Tokom debate biće pokrenuta neka od važnih pitanja iz ove oblasti: integrisane komunikacije – da ili ne; da li svi brendovi moraju da budu na svim mrežama i koriste iste kanale komunikacije; da li jedna agencija zaista može da ponudi klijentu full integrisanu kampanju ili su specijalizovane agencije efikasnije; kakva su iskustva kompanija sa integrisanim kampanjama; da li je dovoljno da imamo samo puku adaptaciju za sve kanale komunikacije ili za svaki kanal treba pripremiti adekvatan dizajn?

Na ova i brojna druga pitanja odgovaraće Ivan Živković, Managing&Creative Director, Pioniri Communications; Veljko Golubović, regionalni kreativni direktor, FCB Afirma (Adriatic region); Anja Radulović, kreativni direktor, Leo Burnett; Marija Matić, Media Planning Director, Direct Media; Sanja Bušić, West Balkan Marketing Activation Manager, PepsiCo (Marbo Product); Nataša Pavlović, Director of Marketing Communications, Mercator S i Nataša Jovanović, Marketing Director, Delta Food. Moderator debate biće Marina Grihović, vlasnica PR agencije Headline i suvlasnik digitalne agencije D-kit.

Tokom debate biće prikazano i nekoliko integrisanih kampanja koje su prijavljene za nagrade Kaktus 2016.

Drugi po redu Festival integrisanih komunikacija Kaktus 2016 biće održan 27. i 28. oktobra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

U Beogradu od 8. maja samo bela taksi vozila - U slučaju da ne sprovedu odluku, taksiste očekuje velika kazna

Taksi vozila u prestonici od 8. maja moraju da budu bele boje, a taksista koji to ne uradi snosiće posledice u vidu kazne od 40.000 dinara. U ovom trenutku, gotovo svi su ispoštovali odluku koja je stupila na snagu 2021. godine. Takođe, veliki broj njih iskoristio je subvencije države, koje su iznosile 8.000 EUR po vozilu, pa je trenutno oko 1.700 automobila starosti između jedne i tri godine. - Od 8. maja svi moraju da budu u beloj boji,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.