NavMenu

Osim istarske regije, svi drugi izlagači prisutni na beogradskom Sajmu turizma

Izvor: Tanjug Sreda, 27.02.2008. 10:28
Komentari
Podeli

IstraIstra

Samo tri dana pre početka Tridesetog međunarodnog sajma turizma, "regija partner" Istra otkazala je saradnju Beogradskom sajmu.

Nijedan drugi izlagač nije otkazao učešće na sajmu turizma, koji počinje u četvrtak i traje pet dana. Posetioci sajma će moći da uplate letovanje od Kavale do Zanzibara sa popustom od 15%, bolje upoznaju Srbiju, probaju kulen sa višnjama ili uživaju u muzici i plesu Grčke, Egipta, Tunisa i ostalih stranih zemalja.

- Nacionalna turistička organizacija će na sajmu predstaviti "Put rimskih careva" i "Transromaniku", koja je deo rute svih evropskih romaničkih puteva - najavila je Gordana Plamenac, direktor TOS.

Skoro sve lokalne turističke organizacije predstaviće svoje ponude. Turistička organizacija Beograda će se predstaviti u znaku predstojećih manifestacija poput "Evrosonga" i "City break", a direktor Olivera Lazović rekla je da će stotinak turoperatora doći u prestonicu, jer su zainteresovani da je uvrste u svoju ponudu. Izabrana je i zvanična turistička agencija "Smart" koja će brinuti o svim turistima koji dolaze za "Evrosong".

Ipak, najvažnije na predstojećem sajmu su aranžmani "u prvom trenutku" koji će se prodavati sa velikim popustima, a odnosiće se uglavnom na letovališta u severnom delu Grčke.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.