NavMenu

Hotel "Orašac" na Sajmu turizma u Beogradu - popusti na grupni smeštaj 40%

Izvor: eKapija Ponedeljak, 25.02.2008. 09:45
Komentari
Podeli

Hotel "Orašac" biće predstavljen na Sajmu turizma u Beogradu, koji će biti održan od 28. februara do 2. marta 2008. godine na Beogradskom sajmu.

"Orašac" je hotel savremenog poslovnog tipa, kapaciteta od 5 apartmana i 8 soba. Kako navode predstavnici hotela, "Orašac" će u toku Sajma ponuditi popust na grupni smeštaj do 40%.

Sve sobe i apartmani, su klimatizovane i poseduju kupatilo, telefon, LCD TV, kablovsku, wireless internet, mini bar, sef. U sastavu hotela je restoran internacionalne kuhinje, kapaciteta 300 mesta i parking sa 50 mesta koji je pod video nadzorom. Hotel "Orašac" nudi i VIP salu za konferencije, seminare i bankete.

"Orašac" je smešten u neposrednoj blizini izletišta Košutnjak, Filmskog grada, bazena Košutnjak, Hipodroma Beograd i Beogradskog sajma.

Glavni cilj u narednom periodu je, poručuju iz hotela "Orašac", unapređivanje postojećih kapaciteta i širenje kruga posetilaca.

Ugovori sa turističkom agencijom "Magelan" Novi Sad i njihovim rezervacionim sistemom VSRS, turističkom agencijom "Glob Metropoliten Lufthansa" iz Beograda, rezervacionim sistemom "Expedia" i rezervacionim sistemom "Booking.com", bitno će unaprediti poslovanje, smatraju u "Orašcu".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Spojena pruga od Novog Sada do Subotice - Redovni saobraćaj krajem godine

U Bačkoj Topoli je spojen poslednji deo koloseka na pruzi Novi Sad-Subotica, čime je završeno postavljanje novih šina na glavnoj deonici, saopštila je Vlada Srbije. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević je naveo da će se do kraja ove godine od Beograda do Subotice ovom prugom putovati za 80 minuta. Ceremoniji su prisustvovali i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, ambasador

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.