NavMenu

Gradnja autoputa Kragujevac-Batočina gotova do maja 2017.

Izvor: Politika Nedelja, 24.07.2016. 09:51
Komentari
Podeli
(Foto: Aleksandar Parezanović)
Najteža deonica Koridora 10 – Grdelička klisura, biće završena sledeće godine, kada će i Kragujevac biti povezan sa Batočinom, izjavila je nedavno potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Na pitanje da li je prioritet povezivanje Kragujevca sa Koridorom 10, što je Fiatu obećano pre osam godina, ona je odgovorila da se taj projekat radi i da će šest kilometara puta biti otvoreno tokom avgusta.

- Zanimljivo je da je taj projekat od 2008. pa do trenutka kada smo ga preuzeli bio isključivo pri ministarstvima koje je vodio Mlađan Dinkić. Insistirali smo da svi važni infrastrukturni projekti budu kod nas i procena je da do maja 2017. možemo da završimo i ovaj posao - rekla je Zorana Mihajlović.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.