NavMenu

Kopaonik dobija avantura park na 900m2

Izvor: eKapija Četvrtak, 14.07.2016. 10:14
Komentari
Podeli
Skijališta Srbije planiraju izgradnju avantura parka na oko 900 m2, u okviru instalacije bob na šinama u ski centru Kopaonik.

Tender za izvođače radova je raspisan a zainteresovane kompanije mogu dostaviti svoje ponude do 15. avgusta.

Prema tenderskoj dokumentaciji, predviđeno je da park ima 3 celine. Prva je za odrasle i decu (deca preko 130 cm) i trebalo bi da sadrži minimnum 14 prepreka/staza na visini od 4m, dok su od sadržaja planirani gelenderi (zip line), viseći mostovi, viseće mreže, Tarzan lijane, paukove mreže od užadi, cik-cak mostovi, prečka-most, kretanje surf daskomili sankamai sl.


Druga celina je za decu, početnike i obuku i treba da sadrži min 10 prepreka/staza na visini malo iznad zemlje, dok je treća celina "agiliti poligon" za najmlađe korisnike od 4-10 god. Ovaj deo parka će imati 6 staza/prepreka:mreže, penjalice, valjci/panjići, balans greda, zid za penjanje, viseći mostići i sl.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.