NavMenu

Jagodinskoj "Industriji kablova" UPPR vraća uzdržane kupce

Izvor: Tanjug Petak, 03.06.2016. 14:38
Komentari
Podeli

(Foto: TADDEUS/shutterstock.com)
Generalni direktor Industrije kablova u Jagodini, jednog od 17 strateških zaštićenih preduzeća, Ratko Vučurović, izjavio je u petak (3. jun 2016. godine), da je firma buduće poslovanje rešila kroz Unapred pripremljen program reoraganizacije (UPRR) i najavio vraćanje, kako je rekao, uzdržanih kupaca i dobavljača i veću proizvodnju.

- Kupci i dobavljači koji su nam davali avansna sredstva, plašili su se 30. maja, štampa je o tome pisala svašta, i našeg eventulanog stečaja i da njihva sredstva ne završe u stečajnoj masi, bili su uzdržani, ne svi, ali se sada vraćaju i očekujemo zamah proizvodnje narednih meseci - istakao je Vučurević.


UPPR je, kaže, predat Privrednom sudu i on je ušao u proceduru a oni ispunjavaju sve uslove da se taj program usvoji i da narednih pet godina rade u skaldu sa njim.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

05.05.2024.  |  Građevina

Odlaže se rekonstrukcija zgrade Stare pošte na Savskom trgu?

Vraćanje "starog sjaja" zgradi Pošte na Savskom trgu i njeno pretvaranje u kulturni centar zasad se neće dogoditi. Prema dostupnim javnim podacima, investitor ovog projekta, Beograd na vodi, odlučio je da odustane od zahteva za dobijanje lokacijskih uslova i tako renesansu dela arhitekte Momira Korunovića odloži do daljnjeg. Iz dostupnih podataka se ne vidi šta je razlog odustajanja osim što se navodi da je došlo do obustave postupka na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.