NavMenu

Održivo partnerstvo u aluminijumskim arhitektonskim rešenjima - "Reynaers Aluminium" predstavio jedinstven sistem za prozore i vrata "Master Line 8" (FOTO)

Izvor: eKapija Utorak, 12.04.2016. 12:36
Komentari
Podeli
Evropski lider za razvoj inovativnih i održivih rešenja od aluminijuma za prozore, vrata, fasade, klizne sisteme, belgijska kompanija "Reynaers Aluminium", predstavila je prošle nedelje u Beogradu novi sistem "Master Line 8" - revolucionarnu platformu koja korisnicima omogućava apsolutnu slobodu i pristup poslednjim trendovima u građevinarstvu.

Reč je o jedinstvenom sistemu za prozore i vrata koji kombinuje neograničene mogućnosti dizajna sa prvoklasnim performansama, energetskom efikasnošću i brzinom proizvodnje.

- "Master Line 8" odskače od svih proizvoda koji postoje na našem tržištu – kaže za "eKapiju" Saša Sretenović, direktor kompanije "Reynaers Aluminium" za Srbiju.

- Klijentima je na raspolaganju širok obim dizajna koji se uklapa u sve arhitektonske stilove, istovremeno obezbeđujući visok nivo zvučne, vazdušne izolacije i vodopropusnosti. Osim toga, klijenti sada bez ikakvog opterećenja mogu da ponude prozore visine 2,8 m što je do sada bio izazov prvenstveno zbog visine stakala.

Različiti, visoki nivoi izolacije postižu se integracijom novih i pametnih materijala, a proizvod je na izuzetno zapaženoj, interaktivnoj prezentaciji označen kao "win win" situacija za sve korisnike - arhitekte, izvođače i krajne korisnike.

- Krajni korisnik nam je bio primaran i primenom ovog sistema on dobija dug životni vek proizvoda, koji je pouzdan i energetski efikasan. Što se samog procesa proizvodnje tiče on je sada daleko pojednostavljeniji tako da klijenti nemaju više toliko izazova po pitanju samog broja artikala koji su im potrebni, dok arhitetkte dobijaju fleksibilnost u dizajnu koji nudi širok spektar rešenja – rekao je Sretenović.

Kompanija "Reynaers Aluminium" obeležava 8 godina rada u Srbiji, a za to vreme pokrili su ceo region pa su prezentaciji novog sistema prisustvovali i partneri iz Rijeke, Osijeka, Skoplja... Kompanija je tokom ranijih godina bila angažovana na izgradnji velikog broja objekata: od kulturnih, sportskih, turističkih, preko rezidecijalnih objekata i privatnih vila...

- S obzirom na situaciju u kojoj se građevinska industrija nalazi mislim da je taj broj impresivan. Klijenti od nas uvek mogu očekivati dobru podršku, dobar proizvod, komunikaciju, a krajnji klijenti naplativu i na pola miliona evra osiguranu garanciju. U planu je još puno inovativnih rešenja na kojima radimo svakodnevno. Imamo već odrađenu paletu kliznih stena koje su u ovom trenutku među najboljim na tržištu, klizne stene koje mogu da pokriju visine i od 4m, zatim fantastičnu paletu prozora i vrata koju će sada "Mater Line 8" dodatno upotpuniti, omogućavamo klijentima veliku fleksibilnost sa fasadama, element fasadama, i još mnogo toga – rekao je Sretenović.

Prezentaciji novog sistema "Master Line 8" u beogradskom hotelu "Holiday Inn" prisustvovao je i amabsador Kraljevine Belgije u Srbiji Leo D’ Aes koji je pozdravio sve goste, kao i regionalni direktor kompanije, Albertas Jerusevicius, koji je istakao važnost ovog regiona i najavio dalja ulaganja.


– Večeras želimo da pokažemo da nismo samo dobar tim već i odličan partner i da ćemo nastaviti da unapređujemo naš rad, proizvode i budemo što inovativniji.

U ovom trenutku, kako je istakao Sretenović, "Reynaers" je angažovan na radovima koji se izvode u ranoj fazi u "Belgrade office park"-u, kompleksu "West 65", u Hrvatskoj rade hotel "Padova" na Rabu, a angažovani su i na dosta projekata u inostranstvu koje rade sa svojim klijentima.

Fotogalerija
Reynaers Aluminium - Prezentacija sistema
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.