NavMenu

Brend "Grand Pleasure" - lična oaza zadovoljstva

Izvor: eKapija Četvrtak, 22.11.2007. 13:11
Komentari
Podeli

Predrag PetrovićPredrag Petrović

Zadovoljstvo, uživanje, hedonizam kao stil života - deo su "brend koncepta" "Grand Pleasure". Proizvodi brenda "Grand Pleasure", bilo da je reč o toplim ili hladnim napitcima od kafe i čaja, internet stranice, GP kafea - sinonim su za ritual svakodnevnog užitka. Iako mlad brend, GP je za nepunih godinu dana, kako navodi Predrag Petrović, menadžer za strateški razvoj Grand kafe, postao izuzetno prihvaćen.

- Želeli smo da ime brenda asocira na proizvode koje prodajemo. Ključan je osećaj koji čovek doživi kad pomisli na njega. "Grand Pleasure", kao koncept brend, nezavisan je od prozvoda. Naš cilj je da svaki artikal pod kapom GP, postane sinonim za uživanje u svakodnevnim trenucima – objašnjava Petrović.

Kao odgovor na sve brži i dinamičniji način života, nastala je potreba za instant kafom. Tako je i nastala linija kafenih napitaka "Grand Pleasure". Proizvodi su prilagođeni uživanju u dobroj kafi, u svakom trenutku i na svakom mestu, Tu je i linija čajeva, a kako navodi Petrović, "Grand Pleasure" je izuzetno ponosan na čaj "jabuka cimet", jedini domaći čaj tog ukusa u Srbiji.

Petrović napominje da je pored kvaliteta kafe bitna i priprema napitka. On je najavio akciju Grand kafe u kojoj će ugostitelje edukovati o načinu pravljenja, serviranja i služenja espresso kafe.

- Business korisnici našeg espressa uz kafu dobijaju i aparat na korišćenje, šoljice i propratni material. I što je najvažnije, adekvatnu obuku. Takođe, Grand i servisira aparate.

"Grand Pleasure", kao sastavni deo svakodnevnog uživanja, proširio je koncept i na sopstvene kafeterije u kojima gosti na udoban način mogu da dođu do svoje omiljene kafe. Trenutno, u Beogradu, GP se nalazi na dve lokacije, a treća kafeterija GP biće u okviru poslovnog centra "Airport City".

Predrag PetrovićPredrag Petrović

- "Grand Pleasure" kafeterija je "Coffee Shop", koji radi po principu samoposluživanja. Osim kafe, u restoranu gosti mogu kupiti i sendviče, kolače, čitati novine, slušati muziku, pristupiti besplatnom internetu, kao i kupiti neke od Grand Pleasure Cafe suvenira. Napitak koji su kupili na pultu mogu dodatno da "začine", a osim toga, kupci mogu i sami da kreiraju svoju kafu.

Kako objašnjava Petrović, iako je Grand investirao u savremeni dizajn, vrhunsku uslugu i proizvod, restorani nisu samo "privilegija odabranih", već su koncipirani tako da budu što bliži širokoj populaciji.

Mali ritual ispijanja kafe, ipak, je značajan u našem društvu. Kako navodi naš sagovornik, iskustva pokazuju da Srbi piju kafu u većoj dozi i u dužem vremenskom periodu. Za razliku od Italijana koji u jednom gutljaju popiju svoj espresso, Srbi odvoje bar pola sata da na miru uživaju u kafi.

Kao marketinška podrška brend konceptu je i Grand Pleasure sajt (http://grandpleasure.com/), koji osim podataka o proizvodima i kompaniji, nudi i raznolike zabavne sardžaje.

- Mi stalno ulažemo u naš sajt, širimo ga i obogaćujemo. Za sadržaj i stalno širenje sajta zaduženi je nasa redakcija, novinar, urednik i muzički urednik tako da zbog raznolikih zabavnih priča, čitalac ima osećaj kao da čita neki časopis. Prema našim podacima, osim toga što je sajt izuzetno dobro posećen, mi smo evidentirali da se čitaoci vraćaju na sajt nekoliko puta.

"Grand Pleasure" će, prema najavama Petrovića, i dalje razvijati proizvode koji će njihove konzumente asocirati na uživanje. Od proizvoda do stila života, GP se zalaže za lakoću, zadovoljstvo, uživanje i male stvari, koji svakodnevnicu čine lepšom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.