NavMenu

Sve o energetskoj efikasnosti na jednom mestu - Predstavljamo vam novi Tematski bilten "eKapije"

Izvor: eKapija Sreda, 16.03.2016. 09:07
Komentari
Podeli

Pred Vama je novi Tematski bilten "eKapije", svojevrstan presek stanja u sektoru energetske efikasnosti.

U novom biltenu donosimo vam:

- Kako uštedeti na računu za grejanje i imati komforniji život?
- Zašto je većini zgrada potrebna rekonstrukcija?
- Kako javne ustanove mogu doći do novca za rekonstrukcija objekata?
- Da li je ušteda energije u domu rezervisana samo za one sa dubokim džepom?
- Na koji način sektor industrije imati energetski efikasniju proizvodnju?
- Raste li svest o zelenoj gradnji u Srbiji?

Pročitaćete i ekskluzivne intervjue sa direktorom kompanije "ESCO Beograd" Dejanom Lazarevićem i Milošem Stojkovićem, Solutions-Product Manager u kompaniji ENEL PS. Vladimir Bogosavljević, direktor Direkcije za preuzimanje rizika imovine i rad sa brokerima "Generali osiguranja", govori zašto bi svaki privrednik morao da osigura svoje poslovanje.

Razgovarali smo sa svim relevantnim sagovornicima iz ove oblasti – od državnih struktura, udruženja, preko kredibilnih predstavnika privrede koji prepoznaju značaj ove teme, proizvođačima opreme, predstavnicima osiguravajućih i sertifikacionih kuća...

U nastojanju da prikažemo zašto je važno pravovremeno razmišljanje i delanje u cilju što efikasnijeg poslovanja i povećanja profita, pomogli su nam direktori kompanija: "Energy Net", "Baumit", "Polytechnik Lift Und Feuerungstechnik GmbH", "Atrium Consulting", "Neofyton", " Technology International Services", CERTOP, "Flux Pro".

Najnoviju opremu i rešenja za zaštitu poslovanja predstavile su i kompanije: "Avalon Partners", ABB, "Alfa plam", "Polytechnik Lift Und Feuerungstechnik", "Velux", SIKA, "Rockwole", "Trox", LG, "Danfoss", "Doming", "Wilo", "Evolvea", "NIP Spasić", "Energy Net", "Alu Koenig Stahl", "Roskwole"...

Celokupan sadržaj biltena možete pogledati OVDE.

Tematski bilten "Energetska efikasnost- danas ulaganje, sutra profit" prvi je u nizu tematskih biltena za ovu godinu. Već sledećeg meseca nastavljamo da se bavimo značajnim temama iz oblasti nekretnina, a zatim i informacionim tehnologijama.

Tematski bilteni "eKapije" su naš ekskluzivni proizvod, kojim želimo da zaronimo u dubinu svake od tema, da goruće probleme razmotrimo sa više aspekata, kreiramo referentni materijal koji prezentuje trenutno stanje u konkretnoj oblasti i razmatra moguće pravce razvoja.

Pozivamo vas da i Vi budete deo tematskih biltena: predstavite svoj rad i usluge koje nudite na tržištu, planove za naredni period, date svoj osvrt na temu i dodatno pojačate svoju vidljivost kod čitalaca našeg portala.
Budite u toku! Ne propustite Tematske biltene "eKapije".

PDF izdanje Tematskog biltena možete preuzeti OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.