NavMenu

Danas ulaganje, sutra profit - Novi Tematski bilten iz oblasti energetske efikasnosti 15. marta na "eKapiji"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 29.02.2016. 14:05
Komentari
Podeli

Znamo da ste čitajući naš portal navikli i da budete, zajedno sa nama, korak ispred drugih. Znamo i da ste u našim Tematskim biltenima u prethodnih godinu i po dana nalazili inspiraciju za nove poslove, nove klijente i saradnike. Tematski bilten "eKapije" već je ispunio visoko postavljen cilj - da na kredibilan način, kroz razgovore sa eminentnim predstavnicima privrede i države, objedini informacije iz tematskih oblasti na jednom mestu.

Do sada smo objavili devet tematskih biltena u kojima smo obradili teme iz oblasti zdravstva, energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije, turizma, poslovnih softvera, poljoprivrede, logistike, organizacije poslovnih putovanja i bezbednosti.

U susret građevinskoj sezoni, 15. marta ćemo objaviti Tematski bilten "Energetska efikasnost- danas ulaganje, sutra profit".

U ovom biltenu ćemo na objektivan i sveobuhvatan način pokušati da objasnimo kako se može optimizovati i energetski unaprediti proizvodnja, kako se mogu sanirati ili u potpunosti izgraditi zgrade koje će biti energetski efikasne i kako svako svoj dom može učiniti energetski efikasnijim i plaćati manji račun za grejanje i struju.

Nastojaćemo da analiziramo postojeće stanje u oblasti energetske efikasnosti - koji su najveći problemi i zašto je važno pravovremeno razmišljanje i delanje u cilju što efikasnijeg poslovanja i povećanja profita.

Poseban deo biltena biće rezervisan za najznačajnija rešenja i opremu koja se koriste za industriju, pri izgradnji, kao i tokom izbora grejanja, klimatizacije, ventilacije, rasvete...

Razgovaraćemo sa svim relevantnim sagovornicima iz ove oblasti – od državnih struktura, udruženja, preko kredibilnih predstavnika privrede koji prepoznaju značaj ove teme, proizvođačima opreme, predstavnicima osiguravajućih i sertifikacionih kuća...

Želimo da čujemo i naše drage korisnike, posebno vas koji se bavite temom koju obrađujemo ili planiramo da obradimo. Ovo je jedinstveno mesto gde možete da iznesete svoje mišljenje, da predstavite svoje proizvode i dodatno pojačate vašu vidljivost kod čitalaca našeg portala.

Javite nam se ako imate ideje ili sugestije. Za sve dodatne informacije, molimo Vas pišite nam na urednik@ekapija.com ili marketing@ekapija.com.

Prethodne tematske biltene "eKapije" pogledajte OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

U Rakovici u planu novi sportsko-rekreativni kompleks na 20.000 m2 - Moguća gradnja bazena, terena, akva parka...

Na području između trase železnice, Ulica Sretena Popovića, 13. oktobra i obilaznice oko Beograda u Rakovici, predviđena je izgradnja sportsko-rekreativnog kompleksa, umesto ranije planiranih privrednih zona, vidi se iz Plana detaljne regulacije za ovo područje, koji je beogradski Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove stavio na rani javni uvid. Povod za novi plan, kako se navodi, predstavlja inicijativa gradske opštine Rakovica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.