NavMenu

Englezi zainteresovani za medicinski turizam u Srbiji - Specijalna bolnica "Merkur" i britanski OAW potpisali ugovor u saradnji

Izvor: eKapija Četvrtak, 11.02.2016. 14:32
Komentari
Podeli
Rut Tejlor i dr Dejan Stanojević iRut Tejlor i dr Dejan Stanojević i
Eksluzini ugovor o saradnji između "Merkura" i "Operations Abroad Worldwide" (OAW), jednog od najvećih medicinskih provajdera u Velikoj Britaniji, potpisan je danas u prostorijama klinike "Bel Medica", saopšteno je iz Specijalne bolnice za lečenje i rehabilitaciju "Merkur".

Ugovor je u ime "Merkura" potpisao direktor dr Dejan Stanojević, dok je direktorka i vlasnica Rut Tejlor bila potpisnik u ime OAW.

Potpisani Ugovor odnosi se na buduće dolaske pacijenata iz Engleske, na "Merkurov" medicinski i velnes pansion kao i programe Centra medicinske estetike.

Ova saradnja rezultat je posete Tejlor "Merkuru" krajem 2015. godine. Nakon detaljnog uvida u "Merkur"-ove kapacitete, pomenuta poseta je za nju, kako je izjavila, bila iznad očekivanja i u "Merkuru" je prepoznala budućeg partnera.

OAW je jedan od najvećih provajdera medicinskog turizma u Velikoj Britaniji sa mrežom partnera od 80 međunarodnih bolnica u 40 zemalјa, koja bira saradnike samo nakon preciznog procesa odabira koji potvrđuje bolnicu kao jednu od najbolјih zdravstvenih ustanova u svojoj zemlji.


OAW je još jedan veliki partner "Merkura", obzirom da je početkom godine potpisan ugovor sa TUI-jom, jednom od najvećih globalnih turističkih agencija. "Merkur" će ruskim turistima substituisati pakete za Karlove Vari i Rogašku Slatinu, koji su bili atraktivni proteklih godina. Imajući u vidu da je "Merkur" kreirao konkurentnu ponudu po pitanju smeštaja, medicine i velnesa, stvorene su mogućnosti prijema daleko većeg broja ruskih turista, iako je i poslednjih godina beležen stalni rast.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.