NavMenu

Aerodrom "Nikola Tesla" uveo dve nove direktne linije ka Varšavi i Moskvi

Izvor: Beta Ponedeljak, 11.01.2016. 11:08
Komentari
Podeli

(Foto: Teodora Brnjoš)
Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu saopštio je danas da su od početka godine dve nove aviokompanije uspostavile direktne letove sa tog aerodroma ka Varšavi i Moskvi.

Poljska nacionalna aviokompanija LOT, od 2. januara uspostavila je letove između Beograda i Varšave, koji će tokom zimske sezone obavljati četiri puta nedeljno (ponedeljkom, utorkom, petkom i subotom). Putnike će prevoziti avioni tipa "Embraer E-170" ili "Embraer E-175", čiji je kapacitet između 70 i 82 putnika.

Od 3. januara 2016. godine i ruska aviokompanija "Ural Airlines" uspostavila je nedeljne letove između Beograda i moskovskog aerodroma "Domodedovo".

Letovi će se tokom zimske sezone, od 20. januara, obavljati sredom i nedeljom, a putnike će prevoziti avioni tipa "Airbus A321", kapaciteta 220 putnika.

U saopštenju Aerodroma "Nikola Tesla" se naglašava da sa tog aerodroma tokom zimske sezone saobraća ukupno 27 aviokompanija ka 57 destinacija u redovnom putničkom i robnom aviosaobraćaju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.