NavMenu

Strategijsko partnerstvo "Coface Srbija" i "CUBE Risk Management Solutions"

Izvor: eKapija Sreda, 16.12.2015. 13:47
Komentari
Podeli
Predstavnici "Coface Srbija" i "CUBE Risk Management Solutions" potpisali su ugovor o strateškom partnerstvu koji pravnim licima, postojećim i budućim klijentima dve kompanije, omogućava bolje rezultate u poslovanju. Glavni ciljevi ove saradnje ogledaju se u edukaciji tržišta, razvoju novih proizvoda i smanjenju rizika poslovanja. Potpisivanjem ugovora kompanija CUBE dobila je ekskluzivna prava za distribuciju "Coface" kreditnih izveštaja za više od 165 zemalja širom sveta, kao i pristup centralnom sistemu naplate za preko 99 zemalja širom sveta.

Direktor "Coface Srbija", Đorđe Živanović i direktor "CUBE Risk Management Solutions"-a, Marko Radojičić istakli su da se ugovorom stvara okvir za još bolje rezultate i nastavlja trend rasta koji su dve kompanije imale prethodnih godina. Kako su istakli, ugovor je važan jer pokazuje i kako se odgovornim i stručnim poslovanjem opravdava poverenje klijenata i omogućava da imaju još bolje poslovne uspehe.

Svečanoj proslavi, kojom je ujedno obeležena i treća godišnjica poslovanja kompanije "CUBE Risk Management Solutions", prisustvovali su predstavnici institucija, domaće privrede, kao i brojni zadovoljni klijenti.

"Coface Srbija" deo je uspešne globalne grupe Grupe "Coface", koja je svetski lider u poslovima osiguranja potraživanja preko 70 godina. Kompanija je prisutna u 99 zemalja i ima najveću mrežu lokalnih timova u svetu. Kao vodeći dobavljač usluga za poslovne informacije i upravljanje potraživanjima u srednjoj i istočnoj Evropi, obrt grupe "Coface" u 2014. godini iznosio je oko 1.44 milijarde EUR.


Kompanija "CUBE Risk Management Solutions" posluje na teritoriji Srbije i ima preko 700 zadovoljnih klijenata. Osim brojnih rešenja koja je odvajaju od konkurencije, kompanija se potvrdila posebno razvijenim odeljenjem za saradnju sa bankama što joj je omogućilo da u toj oblasti bude lider na domaćem tržištu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.