NavMenu

Održan "Truck Business Fair 2015"

Izvor: eKapija Utorak, 15.12.2015. 13:25
Komentari
Podeli

(Foto: Marija Kambić)
Novi propisi (Uredba o raspodeli dozvola za prevoz, Zakon o prevozu tereta, Zakon o radnom vremenu vozača) bili su u vodeće teme ovogodišnje Skupštine Poslovnog udruženja "Međunarodni transport", koja je održana u petak (11. decembar 2015. godine) u beogradskom "Sava centru".

Skup su pozdravili predsednik Poslovnog udruženja "Međunarodni transport" Dušan Nikolić, narodna poslanica Katarina Rakić, narodni poslanik prof. dr Vladimir Marinković, pomoćnik ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Saša Stojanović, pomoćnik ministra građevinarstva, saobraćaja Aleksandar Simić, pomoćnik direktora Uprave carina Veselin Milošević, v.d. direktora Agencije za bezbednost saobraćaja Milan Božović i Neđo Mandić, predsednik Privredne komore "Međunarodni transport i logistika".

(Foto: Marija Kambić)

Na skupu je bilo reči i o problemu sa minimalnim iznosom ino dnevnica, o budućem zakonu o transportu opasnog tereta, o uvođenju Novog kompjuterizovanog tranzitnog sistema (NCTS).

U isto vreme održan je i sajam komercijalnih partnera "Truck Business Fair" u kome su usluge i proizvode predstavile kompanije: "TimoCom", "Mercedes Benz", DAF - Braća Crnomarković, "Volvo", "Renualt Truck", "MAN-Dewaco", "Schmitz", "Scania", "Iveco", "Tahograf BG", "Sejari", "Platner", "Almaks", "Adeco", "Cycle", "Art frigo", "Miletić Petrol", "Risk Management Solutions", "Tab baterije", "Naftachem"...

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.