NavMenu

Predstavnici slovenačko-srpske privrede okitili zajedničku jelku - Uspešna godina za SPK

Izvor: eKapija Petak, 11.12.2015. 13:54
Komentari
Podeli
Svakog gosta na ulazu sačekao je simboličan novogodišnji ukras na kom je ispisavši svoje, i ime kompanije iz koje dolazi, učestvovao u kićenju jelke srpko-slovenačke privrede. Tako je započeo tradicionalni koktel u beogradskom hotelu "Hyatt" koji je Slovenački poslovni klub (SPK) priredio za svoje članove i goste povodom završetka još jedne uspešne godine.

- U vašem društvu godina je prosto proletela – rekla je predsednica kluba Danijela Fišakov poželevši gostima dobrodošlicu.

- Uvek ističem da Klub služi svrsi samo ako pažljivo prati i osluškuje potrebe svih svojih članova. Takođe, bez bojazni da će zvučati neskromno, mogu da istaknem da je Klub tokom ove godine, bio uspešan u tome jer to najbolje dokazuje konstanti rast broja članova. Naime, i ovu godinu završavamo sa porastom broja članova i to za više od 10% u odnosu na prethodnu godinu. Ali, i taj broj mora da bude još veći. To nam je svima zadatak za 2016. godinu.

Kako je podsetila Fišakov, SPK je ove godine organizovao 24 događaja, napravljena je sekcija Industrija, a pomogli su i posredovali oko 100 sastanaka članova. Publikovali su i 3 biltena, a do kraja godine će izaći još jedan.

Fišakov se na saradnji zahvalila Ambasadi Slovenije u Beogradu, državnim institucijama, Privrednoj komori Srbije, poslovnim asocijacijama, finansijerima i svim članovima koji su svojim radom podigli ugled kluba.

Koktel je imao i humanitarni karakter, a prisutni su svojim donacijama pomogli Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR.

Danijela FišakovDanijela Fišakov
Gostima se obratio i Goran Križ, novi ekonomski savetnik u ambasadi Slovenije koji je pozdravio prisutne i poželeo im srećne novogodišnje i božićne praznike.

- Ako dva čoveka imaju po jednu jabuku pa ih razmene, i dalje će svaki od njih imati samo po jednu jabuku. Ali ako dva čoveka imaju po jednu ideju pa njih razmene, obojica će imati po dve ideje - parafrazirala je Fišakov čuvenog George Bernard Shawa i pozvala članove da podele svoje ideje, jer će tako međusobno doprineti boljim rezultatima.

Ona je gostima poželela puno zdravlja, ljubavi i poslovnog uspeha, a u nastavku večeri gosti su uživali i družili se u prijatnoj novogošišnjoj atmosferi uz taktove dobre muzike.

Novogodišnji koktel su podržale članice kluba: Advokatska kancelarija Karanović Nikolić, Agencija za prevođenje Zoran Popović, "Cash back", Celjske mesnine z dežele, DON DON, "Eltec Petrol", "Fluxpro", "Gorenje", "Grah Automotive", "Halcom," "IB Interbilanz", "Impol Seval", Štamparija "Intranet Centar", IPC, NLB Banka, ODI Law advokatska kancelarija, "Profil Group", "Prokolekt", "Sava Osiguranje", "Simič & Partneri", "Trevis", "Varnost Fitep", "Vizija Računovodstvo", TV Kopernikus, Advokatska kancelarija Janković, Popović, Mitić, World Transport Overseas.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.