NavMenu

Nemačka kozmetika za kosu Basler, zahvaljujući Status-u, dve godine na SCG tržištu

Izvor: eKapija Utorak, 21.06.2005. 15:06
Komentari
Podeli

Nemačka kozmetika za kosu Basler stvarana je decenijski (preko četrdeset godina postojanja), temeljno i detaljno, stalnim ispitivanjem delovanja prirodnih supstanci na kosu i vlasište.

Poznavaoci biljaka iz prirode i vrhunski stručnjaci farmacije lansirali su spektar zdravih i lekovitih proizvoda. Njihova posebnost u nameni vrlo uspešno rešava postojeću problematiku kose i kože vlasišta. Pored profesionalnog programa namenjenog frizerskim salonima prepoznatljiva posebnost kozmetike Basler ogleda se upravo u širokoj lepezi proizvoda za negu. Oplemenjeni određenom biljnom bazom - polenom i svim hranljivim sastojcima za jačanje korena i zdrav rast, Ph izbalansirani dodatkom supstanci koji u sebi imaju anti-bakterijsko dejstvo, može se slobodno reći da kozmetika za kosu Basler ima potpuni sastav. Pored izuzetnog mirisa koji je neophodan u današnjoj proizvodnji svih preparata, nakon upotrebe Basler kolekcije aktivne supstance stimulišu pravilan rad lojnih žlezda na području kože vlasišta ostavljajući kožu nakon tretiranja blago zamašćenom, a samim postupkom lojne žlezde ne doživljavaju traumu hiper funkcije. Obaveza pranja kose i tretiranja za kratko vreme prelazi u ritual i zadovoljstvo.

Blagodeti korišćenja Basler proizvoda, kada je u pitanju složeni karakter kolekcije, su - usporava proces prirodne selekcije revitalizacijom korteksa, sanaciju kutikule kao bitan osnov za održavanje vlažnosti i vraćanje prirodnog sjaja dlake. Kosa prirodno doživljava bujnost dobijajući na težini, predstavljajući je zdravom i živom. Svaka aktivna kolekcija ili pak individualni produkt ima namenu određenoj ciljnoj grupi. Pored dve osnovne grupe, prirodne, hemijski ne tretirane i one druge hemijski tretirane, u procesu oporavka pojavljuju se i niz podgrupa.

Basler ima široku lepezu proizvoda - losion protiv peruti, Ledeni Losion Mentol , Šampon kamilica, Šampon za svaki dan, pakovanja za kosu, boje za kosu, hidrogen, blanš....

Krajem 1997. godine pa do danas Frizerski studio STATUS postiže odlične rezultate u radu. Od 2003. god. pokreće uvoz Basler proizvoda koji se sada mogu naći u ekskluzivnim parfimerijama u centru Beograda, takođe u frizerskom studiu STATUS je otvorena prodaja Basler proizvoda. Dosadašnje ankete potrošača visoko ocenjuju kvalitet i rezultate u procesu korišćenja proizvoda za negu kose. (www.status-basler.com)

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.