NavMenu

"Obezbedite siguran biznis" - Novi Tematski bilten 1. decembra na "eKapiji"

Izvor: eKapija Četvrtak, 12.11.2015. 13:26
Komentari
Podeli
Novi Tematski bilten "eKapije" "Obezbedite siguran biznis" baviće se pitanjem bezbednosti u najširem smislu. Zaštita poslovanja danas je jedan od prioriteta u radu svake kompanije, a efikasno organizovan sistem korporativne zaštite štiti biznis od rizika i formira osnovu za donošenje važnih poslovnih odluka.

Zašto su ulaganja u bezbednost investicija a ne trošak i zašto je važno njeno planirano i efikasno funkcionisanje, otkrićemo vam već 1. decembra.

U novom Tematskom biltenu analiziraćemo sa kojim bezbednosnim izazovima se kompanije suočavaju i ukazati na potencijale saradnje i važnost dobrih partnera u proceni i zaštiti od rizika.

Govorićemo o novinama u zakonskoj regulativi (zakon o privatnom obezbeđenju, zakon o informacionoj bezbednosti, zakon o zaštiti podataka o ličnosti) i bezbednosnim izazovima zemlje. Potražićemo i odgovore na pitanja: šta donosi profesionalizacija privatnog obezbeđenja, kako će teći saradnja javnog i privatnog sektora, kako smanjiti broj povreda na radu i kako će izmena regulative u ovoj oblasti uticati na smanjenje sive ekonomije.

Razgovaraćemo sa svim relevantnim sagovornicima iz ove oblasti – od državnih struktura, udruženja, preko kredibilnih predstavnika privrede koji prepoznaju značaj ove teme, proizvođačima opreme, predstavnicima osiguravajućih i sertifikacionih kuća...

Podelićemo sa vama korisne savete: kako da bezbedno poslujete u sajber prostoru, u kojoj meri i pod kojim uslovima je dozvoljen video-nadzor na radnom mestu i kako da pronađete granicu između uspostavljanja sistema kontrole i poštovanja privatnosti zaposlenih.

Može li se uopšte govoriti o privatnosti u 21 veku dok nas snimaju sa svih strana? Pisaćemo i o pitanjima lične bezbednosti - koje bezbednosne propuste pravi svako od nas i ko i na koji način najčešće zloupotrebljava pristup našim ličnim podacima, te kako to da sprečimo.


Poseban deo biltena biće rezervisan za najznačajnija rešenja i opremu za zaštitu objekata, infrastrukture, podataka, lica i poslovanja…

Pozivamo vas da i vi budete deo Tematskog biltena "Obezbedite siguran biznis". Ovo je jedinstveno mesto gde možete da predstavite svoj rad, proizvode i usluge koje nudite na tržištu i dodatno pojačate vašu vidljivost kod čitalaca našeg portala.

Budite prepoznatljivi kao pouzdan partner za nesmetano poslovanje i siguran biznis!

Ukoliko imate ideju ili sugestiju kako da doprinesete da ovu temu sagledamo što bolje i ukoliko želite da budete deo našeg Tematskog biltena, pišite nam na urednik@ekapija.com ili marketing@ekapija.com.

Prethodne tematske biltene "eKapije" pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.