NavMenu

Na ovogodišnjim sajmovima tekstila, kože i opreme očekuje se učešće 160 firmi iz zemlje i inostranstva

Izvor: eKapija Utorak, 18.09.2007. 12:18
Komentari
Podeli

Na 48. Međunarodnom sajmu tekstila, odevanja i opreme i 29. Međunarodnom sajmu kože, odeće i opreme planirano je učešće 160 firmi iz Srbije i inostranstva. Inostrani izlagači doći će iz Italije, Grčke, Turske, Nemačke, Austrije, Slovenije i Hrvatske. Izlagači će predstavljati opremu, metražu, pozamanteriju i gotove proizvode raspoređene u halama 1, 2 i 5, saopštio je Beogradski sajam.

Otvaranje u hali 1 Beogradskog sajma, najavljeno je za 4. oktobar.2007. u 17 h. Posle svečanog otvaranja biće održana zbirna modna revija izlagača. Tokom ostalih dana trajanja sajmova, zainteresovani izlagači će organizovati samostalne revije. Za vreme sajmova planirano je i održavanje sastanka svih proizvođača iz ovih proizvodnih grana na temu "Kako dalje?". Sajam je traje do 6. oktobra.

Priredba će biti organizovana pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede Vlade Republike Srbije i u suorganizaciji Unije proizvođača tekstila, odeće, kože i obuće i Beogradskog sajma.

Slogan ovogodišnjeg Sajma mode je "Opet svetski".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.