NavMenu

Kako efikasno organizovati poslovni put - Novi Tematski bilten "eKapije" stiže 3. novembra

Izvor: eKapija Utorak, 27.10.2015. 09:52
Komentari
Podeli
Tematski bilten "Poslovna putovanja - dobra organizacija štedi vreme i novac" koji portal "eKapija" objavljuje 3. novembra, usmeriće vas kako da sigurno i efikasno organizujete poslovni put, uz maksimalnu optimizaciju troškova.

Kako smo ranije najavili, na jednom mestu ćemo okupiti sve aktere u organizaciji jednog poslovnog puta - agencije, hotele, aviokompanije, osiguravajuće kuće, firme za iznajmljivanje vozila. Svoje usluge i sisteme po kojima posluju predstaviće nam direktori kongresnih agencija "Glob Metropoliten Tours","TT&T Tours","Panacomp", "Congress Travel","Odeon", "Sani Tours"....

Upoznaćete se sa kongresnim kapacitetima hotela u Srbiji među kojima su "Crowne plaza", "A hoteli", "Holiday Inn", "Constantine The Great", "88 Rooms Hotel", "Mona hotel management", hotel "Park", hotel "Galleria"... Tu je i kompanija "Generali" sa svojim uslugama vezanim za putno osiguranje, kao i firma "Smart rent-a-car" koja nudi usluge iznajmljivanja vozila.

Posebno mesto u biltenu zauzeće kompanije "Amadeus" i "Air Serbia". Srđan Džuver, direktor "Amadeusa" u Srbiji, predstaviće nam jedan od vodećih globalnih rezervacionih i distribucionih sistema u svetu. Govoriće o tome koje su prednosti poslovanja u okviru "Amadeus" sistema, koje benefite nudi predstavnicima firmi, koja su rešenja najtraženija, te o budućim planovima kompanije na tržištu Srbije.

Nacionalni avioprevoznik "Air Serbia", koji je uvođenjem direktnih letova uveliko doprineo razvoju kongresnog turizma u Srbiji, predstaviće svoje usluge i pogodnosti za biznis turiste, a videćemo i da li nas čekaju nove direktne linije za svetske destinacije.

Osim toga, ekskluzivno vam donosimo rezultate ankete koju je uradila agencija za istraživanje tržišta MASMI u saradnji sa kompanijom "Amadeus" i portalom "eKapija". Predstavićemo vam statističke podatke o tome koliko često predstavnici firmi iz Srbije odlaze na poslovna putovanja, na koje načine ih organizuju (preko agencija, veb sajtova, mobilnih aplikacija, samostalno...), koliko godišnje troše novca u te svrhe i šta sve zahtevaju.


U okviru Tematskog biltena "Poslovna putovanja" bavićemo se kongresnim turizmom u Srbiji, gde će stručno mišljenje izneti direktorka TO Srbije Gordana Plamenac, direktor TO Beograda Miodrag Popović, kao i menadžeri hotela u Srbiji.

Ali to nije sve, najavljujemo još ekskluzivnih sagovornika.

Pozivamo vas da i vi budete deo Tematskog biltena "Poslovna putovanja - dobra organizacija štedi vreme i novac". Ovo je jedinstveno mesto gde možete da predstavite svoj rad, proizvode i usluge koje nudite na tržištu, te da dodatno pojačate vašu vidljivost kod čitalaca našeg portala.

Budite prepoznatljivi u organizaciji poslovnih putovanja i na polju kongresnog turizma!

Ukoliko imate ideju ili sugestiju kako da doprinesete da ovu temu sagledamo što bolje i ukoliko želite da budete deo našeg Tematskog biltena, pišite nam na urednik@ekapija.com ili marketing@ekapija.com.

Prethodne tematske biltene "eKapije" pogledajte OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Energija, IT, Telekomunikacije

EPS pustio u rad mobilnu aplikaciju "Uvid u račun"

Elektroprivreda Srbije (EPS) pustila je u rad mobilnu aplikaciju "EPS Uvid u račun". Putem aplikacije, domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor., saopštio je EPS. Mobilna aplikacija "EPS Uvid u račun" dostupna je korisnicima na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.