NavMenu

U Beogradu održan drugi simpozijum "Svet stakla"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 26.10.2015. 10:30
Komentari
Podeli

U Beogradu je 15. oktobra 2015. u hotelu "Tulip Inn" održan drugi po redu simpozijum "Svet stakla", u organizaciji preduzeća ESTE TEAM d.o.o. i ICD GLASS d.o.o. iz Beograda, saopštili su organizatori.

Prvi takav simpozijum je održan je u januaru 2015. godine u Tirani, gde je bilo prisutno 50 staklarskih kompanija iz Albanije i okolnih zemalja.

Ove godine je za beogradsko izdanje simpozijuma partner bio i jedan od najvećih svetskih proizvođača stakla, "AGC Flat Glass". Ovaj simpozijum za najvažnije subjekte iz sektora obrade stakla, arhitekte i građevinska preduzeća okupio je 60 najvećih kompanija iz sektora od Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, preko Srbije, Crne Gore do Makedonije i Bugarske.

Simpozijum je otvoren obilaskom centralnog jezgra Beograda otvorenim turističkim autobusom, što su odlično prihvatili gosti, većinom iz inostranstva, za koje je ovo bila sjajna prilika da bolje upoznaju Beograd. Nakon toga su usledile prezentacije organizatora, tokom kojih su učesnici mogli da se informišu o najnovijim dostignućima u oblasti flot stakla, mašina za finalnu obradu ovog materijala, kao i o materijalima za strukturalno zastakljivanje.

U okviru simpozijuma obeleženo je 10 godina od osnivanja preduzeća ESTE TEAM d.o.o. kao i 20 godina od prodaje prvog INTERMAC CNC obradnog centra za staklo na teritoriji Balkana.

ESTE TEAM zakazuje svojim klijentima sastanak u Beogradu i sledeće godine, a pre toga će posetiti i druge regionalne centre i tamo organizovati slične simpozijume, navedeno je u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.