NavMenu

"GTC Srbija" otvorila prvu zgradu u poslovnom kompleksu "Fortyone"

Izvor: eKapija Petak, 02.10.2015. 12:18
Komentari
Podeli

Tačno godinu dana od početka gradnje, "Globe Trade Centre S.A." (GTC), jedna od vodećih kompanija za komercijalne nekretnine u centralnoj, istočnoj i južnoj Evropi otvorila je svoj četvrti kompleks u Beogradu, a prvu zgradu u poslovnom kompleksu "FortyOne". "FortyOne" predstavlja simbol modernog grada usmerenog ka budućnosti i donosi početak nove ere poslovanja, nove ekološke standarde i internacionalni duh poslovnog načina života u srce Beograda.

"GTC Srbija" je zvanično otvorila prvu zgradu u svom novom poslovnom kompleksu u Beogradu - "FortyOne". Prva zgrada koja ima 10.000 kvadratnih metara ukupne površine za izdavanje je završena za 10 meseci, pri čemu je 60% prostora izdato i pre nego što su počeli građevinski radovi, a 92% je izdato pre svečanog otvaranja. "FortyOne" ispunjava najviše međunarodne standarde gradnje i teži da postane zajednica uspešnih kompanija koja poštuje lične navike zaposlenog i za vreme radnog vremena kao i da obezbedi prijatno radno okruženje, navedeneo je u saopštenju ove kompanije.

Veoma dobri rezultati i porast interesovanja zakupaca omogućili su kompaniji GTC da nastavi sa realizacijom druge faze projekta "FortyOne". Zgrada koja gleda direktno na Bulevar Milutina Milankovića donosi 8.000 kvadratnih metara poslovnog prostora A-klase na tržište u trećem kvartalu 2016. godine. Nova zgrada će biti sedište banke Halkbank koji je upravo ušla na tržište Srbije.

Projekat "FortyOne" je kompleks koji ispunjava visoke svetske standarde i sastoji se od tri poslovne zgrade na idealnoj lokaciji u opštini Novi Beograd. Poslovni prostor A klase koji je izgrađen u skladu sa LEED sertifikatom namenjen je najzahtevnijim zakupcima i nudi maksimalnu funkcionalnost prostora.

Thomas Kurzmann i Siniša MaliThomas Kurzmann i Siniša Mali
Thomas Kurzmann, predsednik Upravnog odbora GTC-a i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, imali su čast da zvanično predstave "FortyOne" brojnim gostima na otvaranju.

- Veoma sam srećan što mogu da objavim da smo uspešno završili izgradnju prve zgrade poslovnog kompleksa FortyOne. Njena jedinstvenost i sposobnost da zadovolji sve veće zahteve zakupaca predstavljaju izuzetan doprinos kompanije GTC tržištu Beograda" - kaže Thomas Kurzmann.

- Poznati zakupci, kao što su Halkbank, Regus, Robert Bosch, Tetra Pak i Avon već su odabrali "FortyOne" za svoje kancelarije - dodao je Kurzmann.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, čestitao je GTC kompaniji na posvećenosti i rekordnom roku u kome su za manje od godinu dana izgradili jednu od, kako je istakao, najlepših zgrada u Beogradu. Gradonačelnik je dodao da uspeh GTC-ja predstavlja znak da strani investitori imaju poverenja u našu zemlju i naš grad, da je građevinska industrija pokrenuta, a da je Beograd ponovo postao grad kranova i dizalica. Na izgradnji "GTC Fortyone" kompleksa radila je kompanija "Gradina", što takođe govori o spremnosti i sposobnosti domaćih kompanija da odgovore na najviše zahteve i standarde investitora, dodao je Mali.

"GTC Srbija" uspešno posluje u Srbiji od 2003. godine gde je izgradila više od 100.000 kvadratnih metara nekretnina u poslovnoj zoni Novog Beograda koje koriste najveće domaće i međunarodne kompanije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.