NavMenu

Uhvati dobar PRavac - "PRilika 2015" 13. i 14. novembra u Beogradu

Izvor: eKapija Četvrtak, 24.09.2015. 11:48
Komentari
Podeli
(Foto: stockernumber2/shutterstock.com)
Sedma međunarodna konferencija pod nazivom "Uhvati dobar pravac" održaće se 13. i 14. novembra na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a u organizaciji Društva Srbije za odnose s javnošću (DSOJ). Ovogodišnja konferencija "PRilika" odgovoriće na goruća pitanja iz struke, kako se uspešno suočiti sa promenama i ići u korak sa trendovima.

DSOJ će ove godine imati priliku da ugosti renomirane predavače iz Evrope i regiona, između ostalih i vodeće međunarodne komunikacione stručnjake kakvi su Yogesha Joshia, predsednik ABCI, prof. Jose Cordeiru sa Singularity univerziteta i Bernadettu Gutmann, UNICEF Geneva.

Na "PRilici" će učesnici moći da čuju i neke od uspešnih regionalnih i domaćih stručnjaka u oblasti komunikacija poput Danijela Koletića, CEO, Apriori komunikacije Hrvatska, Gordanu Bekčić-Pješčić, savetnicu pri Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije; Rajka Šebeka, PR direktora u "Elektroprivredi Crne Gore", Dejana Ranđića, direktora agencije "DNA Communications" i prof. dr Vesnu Damjanović sa Fakulteta organizacionih nauka.


Predviđeno je da se u okviru konferencije održe dva predavanja, osam studija slučaja iz zemlje i regiona i dve panel diskusije. Članovi srodnih udruženja iz zemalja u regionu (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina) – plaćaju cenu kao i članovi DSOJ, a na osnovu Protokola o regionalnoj saradnji. Dok je članovima ostalih poslovnih asocijacija u regionu odobren popust na kotizaciju, u visini od 10%.

Više informacija o konferenciji i predavačima pronađite na sajtu DSOJ www.pr.org.rs ili nas kontaktirajte drustvo@pr.org.rs.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Cena izgradnje Tiršove 2 porasla na 141,6 mil EUR - Ugovor dodeljen konzorcijumu 10 firmi

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je odluku o dodeli ugovora za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2 grupi ponuđača koja se i jedina javila na prethodni tender, a vrednost dodeljenog ugovora je 141 mil EUR sa PDV-om (16,6 milijardi dinara). Konzorcijum firmi SMB Gradnja, W.D. Concord West, Telegroup, MPP Jedinstvo ad Sevojno, A.R.J Technology, DBS, Elektrozapad, Ipon Sistem, Premer Savković i PP Inženjering Stojanović je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.