NavMenu

Kancelarijski prostor u centru Beograda - "Halldis Lounge" privremeno rešenje za sve potrebe preduzeća

Izvor: eKapija Sreda, 15.07.2015. 13:44
Komentari
Podeli

Samo za potrebe preduzetnika i preduzeća koja traže prestižan prostor u centru Beograda osmišljen je "Halldis Lounge Belgrade" koji raspolaže komfornim kancelarijama u samom centru grada u poslovnom delu "Eurocentra", nadomak Trga republike i pešačke zone, kao i u blizini svih značajnijih organa javne uprave. U mogućnosti je da svojim klijentima ponudi širok spektar rešenja i usluga, kao i da zadovolji sve njihove eventualne potrebe i zahteve.

"Halldis Lounge Belgrade" nudi visokokvalitetne i potpuno opremljene kancelarije koje omogućavaju brzo i efikasno otpočinjanje sopstvenog poslovanja, kao i izbegavanje komplikovane birokratske procedure, pri tom ograničavajući na minimum početne troškove pokretanja preduzeća. Osim toga, "Halldis Belgrade Lounge" svojim klijentima omogućava organizovanje sastanaka, sednica, obuka, seminara ili proces selekcije kadrova na atraktivnoj lokaciji u samom centru Beograda. Na raspolaganju klijentima su 3 konferencijske sale kapaciteta od 5 do 50 osoba opremljene najnovijom tehnologijom, brzim internetom i video konferencijom.

Ovakav koncept kratkoročnog, odnosno dugoročnog iznajmljivanja kancelarija štedi vreme svakog klijenta "Halldisa" kako bi mogao u potpunosti da se posvetiti razvoju sopstvenog poslovanja. Procedura iznajmljivanja sala i kancelarija je veoma jednostavna, njihove kancelarije su brzo useljive, a ugovorne rokove kao i sve ostale uslove klijent može birati sam u dogovoru sa odgovornim licima u "Halldisu".

Klijentima koji žele da otpočnu svoje poslovanje na raspolaganju su sledeće usluge: kompletno opremljena kancelarija, poslovna adresa, isticanje logo-a firme na ulazu, video nadzor i sigurnosni sistem, redovno održavanje higijene prostora.

Prednost "Halldisa" je mogućnost iznajmljivanja sala na sat, dan ili duže, kao i uređenje istih u skladu sa potrebama klijenta. Pored sala, klijentima je na raspolaganju Lounge zona koja se može iskoristiti za neformalni sastanak ili kao sala za prijem.

Stil i metod koji "Halldisovi" klijenti pronalaze u biznis centru kao što je "Halldis Lounge Beograd", gde je radno okruženje prijatno i efikasno, kreiran je kako bi pomogao profesionalcima i kompanijama da na što bolji način razvijaju i šire svoje poslovanje.

Koncept poslovnog prostora "Halldis Lounge Belgrade" je nastao iz višegodišnjeg iskustva kompanije "Windows on Europe" kao vodećeg italijanskog brenda u oblasti izdavanja opremljenih kancelarija i apartmana.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.