NavMenu

U Igalu otvoren spa hotel "Palmon Bay"

Izvor: Novosti Ponedeljak, 13.07.2015. 13:48
Komentari
Podeli

(Foto: palmonbay.com)
Na turističkoj mapi opštine Igalo od proteklog vikenda je i "Palmon Bay" spa hotel u Igalu. Otvorili su ga ministar turizma i održivog razvoja Branimir Gvozdenović i prva menadžerka bivšeg hotela "Centar" Gordana Durutović.

- Hotel je nova energija za razvoj visokokvalitetnog turizma u Herceg Novom i njegovo ponovno pozicioniranje na Mediteranu, a verujem da će doprineti i ubrazanju realizacije drugih najavljenih projekata koji se realizuju u Novom - rekao je Gvozdenović na otvaranju, kome su prisustvovali predsednik parlamenta Ranko Krivokapić i ministar MUP Raško Konjević.

Gvozdenović je susret u Igalu iskoristio da saopšti da je broj hotela koji se ove godine otvara za 50% veći nego prethodne, a u prvoj polovini godine već je kategorisano i rekategorisano 40 novih hotelsko-ugostiteljskih objekata sa 2.000 jedinica. U proceduri je kategorizacija pet novih hotela sa četiri zvezdice. Informisao je i da 2015. očekuju 200 mil EUR investicija u turizmu.

Generalna menadžerka Jelena Đuraković istakla je da je kompanija "Primorje Hotels and Restaurants" rekonstrukcijom potvrdila dalekoseženu zamisao:

- U skladu sa idejom da se radi na podizanju standarda i ekonomije, u hotelu od 130 radnika većinu čini lokalno stanovništvo.

Društvena odgovornost menadžmenta hotela, čiji je idejni tvorac arhitekta Milka Đurović, pokazana je i na otvaranju. Umesto poklona za zvanice, obezbeđena je donacija od 3.000 EUR za Dečji dom "Mladost" u Bijeloj.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.