NavMenu

Počinje izvoz "Deep vode" u Rusiju - Do kraja juna biće isporučeno više od 20% celokupne proizvodnje iz 2014.

Izvor: eKapija Sreda, 17.06.2015. 16:15
Komentari
Podeli
Kompanija "Mineralna voda" d.o.o potpisala je ugovor o distribuciji "Deep vode", na tržište Ruske Federacije. Samo do kraja juna 2015. godine na Moskovsko tržište biće isporučeno više od 20% celokupne proizvodnje vode ostvarene u 2014. godini. Osim Moskve, planira se prodaja i u Sankt Petersburgu, kao i ostalim većim gradovima Ruske Federacije, što će značajno povećati do sada predvidjen obim izvoza na ovo tržište, saopšteno je iz ove kompanije.

Ne samo pakovanje u jedinstvenim staklenim bocama od 0,8l i 0,375l, već i sama prirodna mineralna negazirana i gazirana voda koja izvire na obroncima Homoljskih planina u ekološki netaknutom ambijentu, čine ovaj proizvod primamljivim za svetsko tržište. To, kao i nesumnjiv kvalitet i sastav vode bili su presudni da se sa optimizmom krene u osvajanje tržišta Rusije na kome se posebno cene kvalitet i ekološka svojstva proizvoda.

U 2014. godini kompanija je dobila Regpak nagradu za najbolju ambalažu u regionu.


- Poznato je da je tržište Rusije izuzetno zahtevno, pa stoga i ovaj početak saradnje smatramo svojevrsnim priznanjem za naše napore da domaćem proizvodu damo sve karakteristike vrhunskog kvaliteta i učinimo ga konkurentnim na svetskom tržištu. Ugovor sa partnerom iz Rusije omogući će dalji razvoj kompanije i značajnu izvozničku poziciju u kategoriji voda - izjavio je Miloš Marković, ispred kompanije "Mineralna voda" d.o.o.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.