NavMenu

Loznica podiže industrijsku zonu vrednu 1,3 mil EUR

Izvor: Tanjug Petak, 06.07.2007. 11:30
Komentari
Podeli

LoznicaLoznica

U Loznici će do kraja ove godine biti završena prva faza izgradnje industrijske zone, koja se podiže na 85 hektara kod mosta na Drini, pored magistralnog puta M-19 i koridora M- 4.

Kompletna industrijska zona trebalo bi da bude završena do kraja 2008. godine, a za njenu izgradnju biće obezbeđeno 1,3 mil EUR iz sredstava lokalne samouprave i Nacionalnog investicionog plana.

U izgradnji i uređenju zone Američka agencija za međunarodnu pomoć i razvoj (USAID) pružiće, u okviru programa MEGA (Municipal Economic Growth Activity), stručnu pomoć.

Predstavnik Programa MEGA, Jovica Damljanović, izjavio je da je lokalnoj samoupravi do sada upućeno 14 pisama o namerama investitora za ulaganja u lozničku industrijsku zonu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Industrija

Oerlikon dolazi u Srbiju i donosi najsavremeniju inovativnu tehnologiju PVD prevlake

Potpisivanjem ugovora o izgradnji i zakupu hale za švajcarsku grupaciju Oerlikon (Erlikon) u tehnološkom parku UNIOR Components-a u Kragujevcu, ozvaničena je saradnja ove dve kompanije. Globalni lider u domenu površinske zaštite, koji posluje u 38 zemalja sveta, na ove prostore donosi najsavremeniju inovativnu tehnologiju PVD prevlake koja do sada nije bila direktno dostupna na tržištu. Dolazak Erlikona u Srbiju posebno je značajan za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.