NavMenu

Vladimir Čupić novi direktor kompanije "Atlantic Group" za Srbiju

Izvor: eKapija Sreda, 22.04.2015. 16:13
Komentari
Podeli
Vladimir Čupić (Foto: Magazin Biznis)Vladimir Čupić
Početkom maja "Atlantic" grupi će se na poziciji direktora predstavništva za Srbiju pridružiti Vladimir Čupić, saopštili su iz kompanije "Atlantic Group".

Vladimir Čupić će na novoj poziciji biti nadležan za odnose s državnim telima, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama i drugim institucijama, profesionalnim i strukovnim organizacijama, kao i za odnose sa investicionom zajednicom, u saradnji sa poslovnim područjima i drugim funkcijama podrške unutar kompanije "Atlantic Group".

Vladimir Čupić u kompaniju "Atlantic Group" dolazi sa pozicije predsednika Uprave AIK Banke Niš, koju je vršio od sredine 2013. godine. Pre toga je, od 2006. godine bio čelni čovek Hypo Alpe Adria Banke Beograd, gde je od 2003. bio član uprave. Njegovo iskustvo uključuje i vođenje Agencije za privatizaciju Republike Srbije, te karijeru u Ministarstvu za ekonomiju na mestu savetnika ministra. Od 1997-2001. godine radio je u konsultantskoj kompaniji "Deloitte&Touche". Aktivan je u radu u nizu organizacija kao što su NALED (National Alliance for Local Economic Development), Srpske privredne komore, Američke privredne komore u Srbiji, Udruženja banaka Srbije, Srpske ekonomske asocijacije, Poslovnog veća JI Europe, Srpskog kluba Privrednik.

Vladimir je diplomirao ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a stručno usavršavanje sticao je na brojnim programima u zemlji i inostranstvu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.